Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » SSBBW (kövér) csajok ismerkedn...

SSBBW (kövér) csajok ismerkednétek / összejönnétek egy kicsit vékony de sportos magas fiúval?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, hogy általában nektek bejönnek e az ilyen fúk. És, hogy nem zavarna e titeket, ha egy ilyen alkatú fiúval lennétek, ha ő szeret titeket. És egyáltalán nem szégyellené hogy egy jóval testesebb csajjal van együtt. (20/f)

Komoly válaszokat kérek! Első sorban ilyen lányoktól!

Előre is köszi a válaszokat!

2016. ápr. 27. 19:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Nekem tetszenek a vékonyabb csajok is és a ducik is, sőt talán a vékony, törékeny csajokat kedvelem a legjobban, de az se zavar ha van mit fogni. Tehát mondhatni nekem nem számít a testalkat. A BBW-k és SSBBW-k, már túl nagyok, így barátnőnek nem tudnék elképzelni egy 150 kg +-os BBW csajt, de tetszeni attól még tetszik. Ez egy amolyan fantázia nálam. :)
2016. máj. 6. 11:23
 12/16 A kérdező kommentje:

Szerintem Max úgy 130kg-ig de ne többig elfogadható. 90-110kg még jobb. Bár szerintem egy jó nőn van mit fogni.

De nálam innen kezdődik egy nő:

[link]

2016. máj. 6. 17:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Koszi a gyors valaszokat:)

Reti:akkor csak szexkapcsolatot tudnal elkepzelni ilyen meretu nokkel, szeles skalan mozog az izlesed ami jo es erdekes;)

Yodi:akit most linkeltel szep arcu, picit husos, de egyaltalan nem rossz, kar, hogy a nagyon vekony a divat:/

En picit vagyok csak husi, de nem szeretem:D

2016. máj. 6. 18:37
 14/16 anonim válasza:
100%
Szia :) én nagyon vágyom egy ilyen pasira ;) dumcaizhatnank. Irj
2016. jún. 7. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Én" csak " 162/80. Kicsi cici, nagy fenék, comb:/ nagyobb has :/

De ha valakin érzem, hogy szeret én elfogadom.. Akármilyen :D

2016. júl. 13. 00:01
 16/16 anonim válasza:
Az előttem lévő: így helyes szerintem hozzáállni, vagy így kéne mindenkinek :)
2017. febr. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!