Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik egy laza, könnyed "kapcsolatból" szó nélkül, magyarázat nélkül léptek le, miért így teszitek?
Oké, te emberszámba veszed, ő meg tehet így, hogy nem indokolja, esetleg a végére bele is unhat annyira, hogy már indokolni sincs kedve.
A laza nem jár kötelezettséggel. Ha az elején ki volt mondva, hogy ez lesz és elfogadtad, beleegyeztél ebbe is.
Az emberek NEM egyformák.
#8 2-es vagyok. Én eddig úgy vettem észre, hogy ilyen "könnyed, laza" kapcsolat a legritkább esetben azért könnyed és laza, mert mindketten így akarják.
Az én esetemben ez legtöbbször úgy nézett ki, hogy az egyik félnek nem felel meg minden szempontból a másik, hogy valóban komolyan gondolja vele, viszont kellemesen érzi magát vele, jó idő töltés.
Nem akarja teljesen átverni a másikat és hiábavaló reményeket kelteni benne, ezért megegyeznek egy ilyen könnyed és laza kapcsolatban.
Így hiába a megegyezés nagyon komoly és mély érzések tudnak felébredni.
Nok varnak valaszt, a ferfiak egyertelmu negativ vallomasa a csond.
Sajnos meg kell tanulni leforditani, hogy a majd hivlak es a nagy kuss az egy egyertelmu lelepes.
Sot, ha hirtelen ujra jelentkezik, nagyon gyakran nem hizelgo, hanem valaki dobta es testi-lelki elsosegely kell.
#11: Mintha indulatból válaszoltál volna.
Én csak kérdeztem.
#15 Mert unalmas már, hogy az emberek megegyeznek valamiben és az egyik az esetek nagy százalékában hisztériázik a végén. Lassan már senkivel nem lehet semmivel kapcsolatban megállapodni, mert parádé lesz a vége.
Plusz mindenki magából indul ki, te nem tennél ilyet, oké, de ő meg totál más személy.
Hogy miért teszik így azt nem tudom, de jól teszik, semmi szükségem indokra, hogy miért tűnt el.
Két okból nem érdekel: az egyik az, hogy ebből is tudom mi a helyzet, nem érdekel az indok.
A másik az, hogy nem futok senki után akinek nem kellek.
Valamint úgysem fogok semmit sem javítani magamon a kedvéért hogy úgy tetsszek neki ahogy ő azt megálmodta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!