Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik egy laza, könnyed "kapcsolatból" szó nélkül, magyarázat nélkül léptek le, miért így teszitek?
"Mert unalmas már, hogy az emberek megegyeznek valamiben és az egyik az esetek nagy százalékában hisztériázik a végén. Lassan már senkivel nem lehet semmivel kapcsolatban megállapodni, mert parádé lesz a vége."
Általában nem abban egyeznek meg,hogy miként lesz vége,esetleg abban igen,hogy alkalmi, hosszútávú alkalmi/titkos kapcsolat lesz.
Azért annyit kommunikáljunk már le a másik felé,hogy ne haragudj,részemről eddig tartott,nem kereslek a jövőben.
Még ha ezt érzékeli a másik akkor is tisztességesebb kimondani mint szónélkül eltűnni.
Ha én ilyen helyzetbe kerülnék biztos,hogy kimondanám ezt, még az okot is.Vegyem már emberszámba ennyire a másikat....
Egy kapcsolatból is el lehet tűnni bármikor vagy lehet szakítani. Nem kell ahhoz feltétlenül "lazának" lenni.A laza = ne számíts rám semmibe, az utcán már köszönök, ne hidd, hogy nőnapra egy szál (kertből) virágot is kapsz tőlem. Csak tedd szét, k.pd be. Aztán csá....
Nő vagyok, nem értem azokat a nőtársimat akik ilyenbe belemennek. Nekem is volt már, hogy nagyképűen mondta a "csávÓ" Ő csak lazát akar ám. Miért nincs semmi tartás, önbecsülés a nőkben. Egy ilyen kapcsolat ezerszer megalázóbb mint egy szeretői ahol szerelemből jöttek össze a felek.
#23 azt hadd döntse el az adott ember, oké? Ne menj bele ilyenbe, ha nem tudod elviselni, hogy lehet ez a vége.
És megint ismételni tudom magam: te magadból indulsz ki, más meg más ember és őt ez nem érdekli.
Aki kérdést tesz fel mindenki csak a válaszokra kíváncsi, de általában ez együtt jár a konfrontálódós eszmecserével is.
Ebből is le lehet vonni a tanulságot...
Mert nem érdekli őket ez a semmilyen kapcsolat.
Tessék, megkaptad a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!