Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miben más egy idősebb ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben más egy idősebb ember elvárásai együttélés esetén, mire számítsak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 09:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%

Sajnálom, hogy a józan eszet anyagiasnak tartod.

Sehol nem írtam, hogy nekem ezek lennének a legfontosabbak.

Ezek kőkemény GYAKORLATI, egyeztetést igénylő dolgok már az összeköltözés előtt.

Az, hogy ki ès mit vásàrol be a vasárnapi ebédhez marhára ettől függ, hogy miben àllapodtatok meg.

De nem mindenki ès nem minden kapcsolat egyforma.

Nyilván lehet létezni is egymás mellett, elszexelgetni aztán majd lesz valami alapon elsodródgatni évtizedekig. Akinek ez jön be, annak sok boldogságot és hozzáillő párt kívánok.

40 felett, gyerekkel, vagyonnal lehet, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint egyetemista korában. Én biztosan vàltoztam, a barátaim, ismerőseim is az évtizedek alatt.

Kérdeztèl, jószándékkal válaszoltam- épp ezek a gyakorlatias dolgok jutottak eszembe.

Éld az èleted, ahogy akarod, engem egyáltalán nem befolyásol semmiben :)

2021. ápr. 13. 12:35
 22/29 A kérdező kommentje:
Tudomásul vettem, hogy így gondolod,nekem más a nézetem. Nyilván ez is számít, nem vagyok képmutató , nekem is pénzbe kerül minden, de nem ennyire ez a fontos, mint ahogyan te írod.
2021. ápr. 13. 12:45
 23/29 anonim ***** válasza:
46%

Még valamiről nem volt szó, kérdező (vagy legalábbis én nem vettem észre).

Akartok-e gyereket?

Általában egy nő akar - és neked ugyebár eddig nincs.

Egy ötvenes férfi, akinek már 30 év körüli gyereke van, általában nem akar. Erről mindenképp őszintén kell beszélgetni, és ha nincs egyetértés, akkor - bármilyen fájó - nem szabad belemenni a párkapcsolatba.

Arra ne számíts, hogy ha most nem akar, majd pár év múlva igen. Évről évre öregebb lesz, és ha most nem akar, később még kevésbé.

2021. ápr. 13. 13:49
 24/29 anonim ***** válasza:

Kérdeztem én is, erre nem válaszolt, csak az anyagiasságon pörög.

Én meg a szexuális gondokat említettem még, na arra se.

2021. ápr. 13. 13:51
 25/29 anonim ***** válasza:
53%

Egy 50-es ember kicsit fáradékonyabb. Általában időben lefekszik (9 - 10) körül, de még nem annyira fáradékony, mint 60+ évesen.

A hétvégéken figyelj rá oda, hogy legalább egy napot otthon töltsetek és tudjatok pihenni, mert ha ilyenkor elkezd pörögni, akkor nem mindig érződik elsőre, de már könnyebben megbetegszik.

Hétköznap általában nem nagyon szeretnek programokra járni, alapvetően más programokat szeretnek kicsit többségében.

Alapvetően érdemes kerülni a nagyon pörgős helyzeteket és számolj vele, hogy sok lesz a szabadidőd, ezért érdemes elkezdeni valami otthoni hobbit.

2021. ápr. 13. 13:59
 26/29 A kérdező kommentje:

23 Nem szeretnék gyereket. Neki meg már van így ő sem. Ez nem is volt tèma igy.

25 EÜ-s vagyok, nem a klasszik 8-4 ig dolgozom, így sokszor nem hétvégén találkozunk, de figyelek majd.

2021. ápr. 13. 14:04
 27/29 Sanchisbox válasza:
16%

Volt pár értelmes hozzászólás, de a nagyja...

Először is ötvenesként mondom, hogy sem fáradékony, sem megpihenős, sem beteges messze nem vagyok. Sőt, ha igazából nekidurálom magam, akkor lealázom a 20 évesek igen nagy részét úgy sportban, munkában, de akár buliban is. Orvost akkor látok, amikor a kötelező orvosi dolgok miatt megyek hozzájuk(jogsi, oltás és hasonló vagyis kb 10 évente)

A szexről nem beszélek, mert az mindenkinek más, így van aki 20 évesen is csak hetente egyszer szexel és van 50-es aki szinte minden nap. Ráadásul gondolom nem 2 perce volt az ismerkedés, így ez oldalon már ismeritek egymást.

Van árnyoldala és napos egy ilyen kapcsolatnak. először az árnyas.. Egy 50-esnek van múltja! Nők, akit ismert, gyerek, olyan dolgok, amik bár nem a ti kapcsolatotok része, mégis iszonyúan belejátszhat az életetekbe. Ez szerintem az egyetlen olyan amit érdemes felhozni. Minden más megszokás kérdése.

A napos oldal pedig az, hogy 50-esként már hagyjuk élni a párunk. Tudjuk, hogy nem kell a nyakán lógni 24/24-ben, mert ha menni akar, úgyis megy.

Egy mai 50-es, már nem az, akik régebben voltak. Igen van sok, aki kicsit már kopott, de az csak a patinája a bronzszobornak! Ma már azért nagyon sok 50-es sportol, mozog, hobbija van, összejár a barátokkal, utazik. Sőt, esélyesen meg is van már számára a háttér, de ahogy te is mondtad, nem azzal kell foglalkozni. Az majd meglesz, ha összeálltok igazából. Nem azzal indítok(kivéve a nagyon pénzes családokat általában), hogy milyen pénz, hol van. Ez majd meglesz út közben, mert bár igaz, hogy fontos, de jelentkezzen az, aki ezzel indított a párkapcsolatát?! Mindegy az, hogy egykorúan vagy kisebb/nagyobb korkülönbséggel történt ez.

Valahol tetszik a kérdésed, hisz azt jelenti, hogy szeretnéd, ha jó csapat lennétek! De igazából szerintem csak simán vágj bele!

2021. ápr. 15. 08:42
 28/29 anonim ***** válasza:
62%
Ha szerelmes lennél, akkor nem lennének ilyen kérdéseid.
2021. ápr. 15. 11:27
 29/29 kokomfitty ***** válasza:

A libido bármilyen korkülönbségnél kiszámíthatatlan. Egyáltalán nem biztos, hogy a 20 évükkel a nők előnyben vannak. Egy 45 évesen kezdődő kiszáradás semmivel sem kevésbé zavaró tényező mint egy 55 évesen kezdődő vitézkedés csökkenés.

Mindenkinek egyénileg és évtizedes távlatra kell tudni a sorok között felmérni, mire számíthat, mit vár el, mihez tud és akar most és évek múlva alkalmazkodni. Ennek 30 éves korban már tudni kell működni. Ha ez nincs meg legalább az egyik fél részéről akkor tök mindegy, lesz ami lesz, legfeljebb fájdalmasabb. Egy dolog nem elfogadható, ha valamelyik fél átveri a másikat. Ebben inkább az idősebb lehet a szenvedő alany

A rokonságban volt 50/30 kapcsolat, teljesen működőképes volt, lett két gyerek, felnőttek, a férfi már meghalt nyolcvan egynehány évesen.

2021. ápr. 16. 13:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!