Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fontosabb: A szenvedélyes egész nap rá gondolok szerelem, vagy a közös érdeklődés, hobbik, tervek, életvitel?
1.Lehetőség
Fülig szerelmes vagy belé, egész nap rá gondolsz, gyorsabban ver a szíved a közelében. Ez ugye elmúlik egy idő után, és a terveitek is mások a jövőre nézve, mások a hobbik, az életvitel, szóval nem passzoltok össze egyáltalán, csak a ,,tűz” van meg.
2.Lehetőség
Ugyan nem ugrik ki a szíved a helyéről tőle, és nem egész nap rá gondolsz, de közösek a terveitek, a hobbik, az érdeklődési körötök, az egész életmódotok, már-már legjobb barátok vagytok szinte.
Melyik lehetőséget választanád hosszú távra?
Hát ez egy hülye kérdés, most vagy olyan ember tetszik, akivel tervezel, de nincs közös hang, vagy épp nem vonzódsz, csak ellennél mellette.
Még a szenvedéllyel kezdődő kapcsolatok is tönkremehetnek, pont azért, mert előbb utóbb- (nem törvényszerű) de elmúlik, mert mégsem illenek össze, pedig ezt hitték, és most szexuálisan értem.
Nekem semmiképp sem kellene a kettes, inkább legyen rövidtávú kapcsolatom, de abban legyen tűz! El sem tudom képzelni, hogy tud valaki a kettes mellett voksolni.
Lehervasztó.
Szerintem csak olyanok, akik eddig nem tudták fenntartni hosszú távon a szenvedélyt, de kapcsolatfüggők
Szóval éljen a szenvedély, így egyes.
(egyébiránt remélem, hogy ez tényleg egy hipotetikus kérdés, és nem így akarsz választani, mert megalkuvás lenne részedről, mivel egyértelműen hosszú távon terveznél, így kettő az egyben kell. ilyen is van, csak várd ki ;) )
Ezert nincs teljesseg. Ezert van az elhagyni vagy lemondani vagy megcsalni haromszoge. Mindharom hordozza magaban a szenvedest is.
De otven eves nokent az mondom, szerencsesek, akik hazudni tudnak, es akiknek hazudni tudnak. Egy hosszu harmonikus hazassag mindket fel titkos felrelepeseivel a boldogsaghullamokon valo szorfozes titka.
Ötven évesen elég szánalmas lehetsz. Igenis léteznek megcsalás nélkül is műkdödő házasságok. Csak nem mindenki választ jól.
"harmónikus házasság" igen, ahol az egyik fél mást / mással kefél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!