Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lennétek szívesek leírni részletesen hogy szeretitek a szexet?
Figyelt kérdés
Lehet privátban is.
Ha a sz.pást jobban szereted,mint a dugást,azt írd.
Köszönöm :)
28 L
2019. okt. 18. 08:42
1/26 anonim válasza:
Szép napot.Ha N a kerdezo akkor én karácsonyfa vagyok.
3/26 A kérdező kommentje:
Jól fogsz mutatni dísszel a testeden? :)
2019. okt. 18. 08:49
5/26 anonim válasza:
Rá lehet akasztani kis díszt az ágacskámra.
6/26 anonim válasza:
Mocskosan! :'D
Viccet félre téve, játékosan. Ezt-azt kipróbálva, határokat feszegetve, kísérletezve.
A szex reszelős része számomra annyira nem kielégítő. A szopásért sem vagyok kifejezetten oda, max 69-ben mert nyalni imádok.
Többnyire én szeretek az lenni aki játszik a másikkal, nem az akivel játszanak, de nyitott vagyok bármire. Kaki/pisi/szurkálós/maradandó sérülést okozáson kívül bármire rávehető vagyok.
Sokszor a nyalást pl jobban élvezem mint magát a dugást. Persze önmagában ettől elmenni nem tudok, de valamiért akkor is.
29F
8/26 A kérdező kommentje:
#6 KÖSZÖNÖM 😊😊
2019. okt. 18. 09:03
9/26 anonim válasza:
Van mikor nyalni meg 69ben is nagyon.De volt no aki nem szerette inkább a dugást,egymás után tobbszor.
10/26 anonim válasza:
A kérdező tuti pasi és valószínűleg homi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!