Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit találtok...

Lányok! Ti mit találtok kívánatosnak vonzónak, egy férfiban?

Figyelt kérdés
Úgy értem képzeljünk el egy szituációt, amiben a nő nem ismeri a férfit, legfeljebb néhány szót váltottak egymással, ilyen esetekben pontosan mi az ami, fontos, ami számít nektek hogy felkeltse az illető a figyelmeteket. Kérlek olyat mondjatok amit valóban gondoltok, ne olyanokat amiket a társadalom csúnyán fogalmazva "elvár" tőletek. Gyerünk ne kíméljetek :D

2014. okt. 25. 02:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Illat,mosoly,kisugarzas,apoltsag :)

De ha abban a legfeljebb nehany szo valtasban nem volt egy alpari paraszt,netan meg valami humorosat is mondott az feletten pozitiv dolog!:D

2014. okt. 25. 03:26
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Intelligencia, humor, ápoltság, kellemes külső.
2014. okt. 25. 05:41
 3/14 anonim ***** válasza:
35%

A férfiak 99%-a vonz mentálisan.

Érzelmileg kb. ötödük.

Testileg a tizede annak, akit már szeretek.:)

És ez idő, míg kiderül, mire felépül a testi vonzódásig a kapcsolat. Ezért előre, egy pár mondat erejéig ismert férfival kapcsolatban még megtippelni sem tudom ezt.

De hátrány, ha nagyon rossza fizikuma, pl. nem tudna felmászni egy fára, ha nincs haja, és nem tud helyesen írni. Alapvetően hosszú hajú, sportos polihisztor minden férfi, aki a kedvesem lett.:)

És hogy testben is pont komfortos legyen átölelni, tehát 10-20 kilóval legyen nálam nehezebb, és 10-15 cm-rel magasabb. Nem passzol nekem a húsfütyi, ezért a vérfütyi preferált. Ne legyen szőrös, inkább a természetes csupasz testű fiúk tetszenek. Közel lakjon hozzám.

Ne legyen sokkal idősebb, inkább fiatalabb legyen. Minél több dologban hasonlítson hozzám - világképe, életkörülményei, bioritmusa.

2014. okt. 25. 06:07
 4/14 anonim ***** válasza:
27%

Még eszembejutott pár dolog. Ne legyen könnyűvérű.

Becsületes legyen. Igazat beszéljen mindig, minden körülmények között.

De ez is olyasmi, amit csak úgy említettem, hogy minél több dologban hasonlítson hozzám.:)

2014. okt. 25. 06:09
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Ápoltság, humor, intelligencia. Ha a férfi humoros, és jól érzem magam a társaságába, azzal képes levenni a lábamról, még ha nem egy adonisz, akkor is, feltéve ha a másik két tulajdonság is társul hozzá :)

Ha a külsőt nézzük, akkor először a férfi szemét, öltözködési stílusát, és a kezét nézem meg.

2014. okt. 25. 08:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja, és még a kisugárzás, ahogy az első is írta... az pont az a dolog amit nem tudnék megmagyarázni, egyszerűen a jelleméből adódóan éreznem kell, hogy valamiért elvarázsolt. :)
2014. okt. 25. 08:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Az intellektusát.

Azaz legyünk egy hullámhosszon. A külső megjelenés minimálisan fontos számomra, de tudom, hogy ebben a kisebbséghez tartozom.

Sokszor előfordult, hogy valaki nem érdekelt első, de még sokadik ránézésre sem, de aztán megismertem közelebbről és vonzódni kezdtem hozzá.

2014. okt. 25. 09:54
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Még jöhet :D
2014. okt. 25. 13:28
 9/14 Nirata ***** válasza:
51%

Legyen"tökös" nézzen a szemembe,tartsa a szemkontaktust. Ne legyen önbizalom hiányos (legalábbis ne viselkedjen úgy).Fontos , hogy a hangja megfogjon, és vonzzon a szeme.

És lehetőleg legyen ápolt (nem baj ha megvan a saját stílusa, csak álljon jól neki)

:)

2014. okt. 25. 17:10
 10/14 JohniDaren ***** válasza:
63%
Imádom, ha nincs leborotválva a feje mint egy festőecset.
2014. okt. 25. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!