Lányok! Ti mit találtok kívánatosnak vonzónak, egy férfiban?
Illat,mosoly,kisugarzas,apoltsag :)
De ha abban a legfeljebb nehany szo valtasban nem volt egy alpari paraszt,netan meg valami humorosat is mondott az feletten pozitiv dolog!:D
A férfiak 99%-a vonz mentálisan.
Érzelmileg kb. ötödük.
Testileg a tizede annak, akit már szeretek.:)
És ez idő, míg kiderül, mire felépül a testi vonzódásig a kapcsolat. Ezért előre, egy pár mondat erejéig ismert férfival kapcsolatban még megtippelni sem tudom ezt.
De hátrány, ha nagyon rossza fizikuma, pl. nem tudna felmászni egy fára, ha nincs haja, és nem tud helyesen írni. Alapvetően hosszú hajú, sportos polihisztor minden férfi, aki a kedvesem lett.:)
És hogy testben is pont komfortos legyen átölelni, tehát 10-20 kilóval legyen nálam nehezebb, és 10-15 cm-rel magasabb. Nem passzol nekem a húsfütyi, ezért a vérfütyi preferált. Ne legyen szőrös, inkább a természetes csupasz testű fiúk tetszenek. Közel lakjon hozzám.
Ne legyen sokkal idősebb, inkább fiatalabb legyen. Minél több dologban hasonlítson hozzám - világképe, életkörülményei, bioritmusa.
Még eszembejutott pár dolog. Ne legyen könnyűvérű.
Becsületes legyen. Igazat beszéljen mindig, minden körülmények között.
De ez is olyasmi, amit csak úgy említettem, hogy minél több dologban hasonlítson hozzám.:)
Ápoltság, humor, intelligencia. Ha a férfi humoros, és jól érzem magam a társaságába, azzal képes levenni a lábamról, még ha nem egy adonisz, akkor is, feltéve ha a másik két tulajdonság is társul hozzá :)
Ha a külsőt nézzük, akkor először a férfi szemét, öltözködési stílusát, és a kezét nézem meg.
Az intellektusát.
Azaz legyünk egy hullámhosszon. A külső megjelenés minimálisan fontos számomra, de tudom, hogy ebben a kisebbséghez tartozom.
Sokszor előfordult, hogy valaki nem érdekelt első, de még sokadik ránézésre sem, de aztán megismertem közelebbről és vonzódni kezdtem hozzá.
Legyen"tökös" nézzen a szemembe,tartsa a szemkontaktust. Ne legyen önbizalom hiányos (legalábbis ne viselkedjen úgy).Fontos , hogy a hangja megfogjon, és vonzzon a szeme.
És lehetőleg legyen ápolt (nem baj ha megvan a saját stílusa, csak álljon jól neki)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!