Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a legfontosabb tényezők abban, hogy sokáig jól működjön egy párkapcsolat?
Bár nekem még csak 1 éves a kapcsolatom, de azt már most érzékelem, hogy mennyire fontos, hogy mindent azonnal megbeszéljünk. Mert így egyikünkben sem marad tüske vagy szomorúság, hanem ha valami rosszul esett/félreértettük, akkor egyből átbeszéljük, és nem hurcolásszuk utána magunkban sérelemként.
A bizalom is nagyon nagyon fontos. Olyan ember mellett nem lehet leélni hosszú éveket, aki minden lépésedben hátsó szándékot feltételez, vagy nem akar "megengedni" dolgokat.
És szerintem sokszor egyébként a kívánás az ilyen dolgok miatt múlik el. Miért akarnál lefeküdni olyannal egy idő után, akire haragszol vagy semmibe vesz?
Most az alap testi lelki vonzódást nem említem, az nyilvánvaló...
1. Ne kelljen egyik félnek sem komoly/ alap dolgokban nagyobb kompromisszumot kötnie.
2. Kommunikáció. Legyen nyílt, őszinte, kölcsönös.
3. Bizalom, nyitottság.
4. Jó szex. Ami nyilván mindenkinek mást jelent, de a lényeg, hogy mindkét félnek maximálisan kielégítő legyen.
5. Minimum hasonló gondolkodás, életfelfogás, jövőkép, egzisztencia.
Én is a kommunikációra szavazok.
Ha nincsenek a szőnyeg alá söpörve a gondok,nem okoz feszültséget a kellemetlen témák megbeszélése,akkor szerintem a tőletek telhető legtöbbet megtettétek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!