Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezek összeköltözni a barátommal pár hónapon belül, mennyit és mit kéne beleadnom? A törlesztőjébe is?
Figyelt kérdés
Nyilván a rezsi felét bele fogom adni, mert ott fogok lakni és ugyanúgy fogom használni a vizet, gázt és áramot, de neki hitel van a lakásán és ezen gondolkoztam, hogy akkor abba most bele kell adnom, ha úgysem lesz semmi a nevemen? Nem is várom el, hogy valamennyi részét rám írja és alapból nem vennék a nevemre hitellel terhelt dolgot.2021. febr. 24. 10:17
21/25 anonim válasza:
Én nő vagyok, nálunk nekem van hitelem a lakásra amiben élünk. Abba természetesen nem száll bele, a többi költséget felezzük, hisz mindketten dolgozunk.
22/25 anonim válasza:
Hitelbe csak úgy nem szállunk be.
De miért nem vele beszélsz a költségekről? Hány évesek vagytok? Nem laktál még senkivel?
Alap, hogy a rezsit, kaját, háztartási cuccokat stb. fizeti az ember.
23/25 anonim válasza:
Szerintem is az a normális, ha a rezsit felezitek, a hitelt pedig ő fizeti, hiszen övé lesz a lakás.
Nem értem azt sem, hogy miért lenne elvárás egy férfitól, hogy fizesse a nője lakhatását, de azt sem értem, hogy ha valaki odaköltözik a másikhoz, miért kellene az odaköltöző félnek fizetni az egész rezsit...
Manapság szerintem a nő és a férfi is dolgozik, alap, hogy a közös költségeket felezik.
24/25 anonim válasza:
23, ha nekem szántad, én a magára eső részt gondoltam a rezsiből, nem a pasiét is. Egyértelmű, hogy felesbe. (#22)
25/25 Sunshinedoll válasza:
Nem. A rezsi felét fizesd ki, ha ezt igénylitek de ennyi. Ő lakása, ő törlesztője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!