Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezek összeköltözni a barátommal pár hónapon belül, mennyit és mit kéne beleadnom? A törlesztőjébe is?
HA akarsz, és HA ő elfogadja, akkor a rezsibe szállj be!
Viszont a hitelbe NE fizess semmit!!! Pláne ne írass/ne engedd íratni!!!
Szétmentek, oszt' xopol vele. Fizesse csak ő, ha ennyi esze volt, hogy felvette!
1.-nek.
Miért írod ezt: "A lakással kapcsolatos többi költségen illik osztozkodnotok, rezsi, kaja, szórakozás." Szerintem nem, a srác fizesse ezeket, ő a férfi...vagy mi. Másképp ennyi erővel egy barátnőjével is összeköltözhet a kérdező.
A hitelbe nyilvánvalóan semmit sem kell beleadnod, hiszen nem te vetted fel és nem a tiéd a lakás.
A rezsit szerintem közösen kéne megbeszélnetek. Alapesetben én is úgy voltam vele, hogy a felét kifizetem, amikor összeköltöztünk, de az én párom például egyáltalán nem engedi, hogy bármennyit is beleadjak, mert szerinte az ő dolga férfiként ezt megteremteni. Ahány ember, annyiféleképpen gondolkodnak.
5.-nek.
Miért lennék hibbant? Ha a srác barátnőt akar, akkor barátnőt akarjon, de lakó és hiteles - adós társat.
Tudod, "Ha majmot tartasz, teljen banánra is!"
4. voltam.
Én kifizetném a teljes rezsit. Még így is beljebb vagy, mint ha albérletet fizetnél. Az élelmiszereket, tisztitószereket meg felesben.
Ha jól sikerül az együttélés újratárgyaljátok, ha meg nem nincs miért köpködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!