Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezek összeköltözni a barátommal pár hónapon belül, mennyit és mit kéne beleadnom? A törlesztőjébe is?
Na de várjunk!
A pasik akarnak barátnőt, azaz fix szexháziállatot, cselédlányt, szakácsnőt és szponzort.
Azaz a lány szexeljen, főzzön, takarítson fizessen, ...???
Ebben mi a buli a lánynak?
10-es! Miért fizetné már a lány a teljes rezsit???
Te normális vagy?????????
Külön kasszán legyetek, pont a hitele miatt.
Rezsibe, kajába, tisztítószerbe szállj be a felével. (A többi: éttermi meghívás, kirándulás, nyaralás megegyezés szerint.)
Hitelbe ne szállj be.
10-es vagyok. ÉN kifizetném a teljes rezsit. De nekem többet ér a becsületem es a korrektségem, mint 25 ezer forint. És hál' Istennek megengedhetném magamnak. Az most egy szerencsés helyzet, hogy a srácnak van lakása, de ha egy albiban laknának a rezsi felen felül simán számolhatna a kérdező még havi 75-tel.
Milyen praktikus odapakolni és bedobni egy tízezres vízdíj felét nagylelkűen.
Mindemellett a hazimunka felosztást viszont kőkeményen venném.
De hát ezek szerint a nőtásaim valóban csak beleülni szeretnek a férfi által biztosított tutiba.
Váltam már, igen, feddhetetlen vagyok, utánam nem kellett szájat húzogatni inkorrektség miatt.
FÉRFIKÉNT, én egy forintot nem kérnék és nem is vennék el a lánytól. De cserébe legyen szex, legyen rend, és tudja, hogy ki a főnök! Ennyi.
Ha pénz kéne a lakhatásra, inkább egy haverommal költöznék össze, mintsem egy nő előtt égessem magam, hogy nem telik a villanyra, vagy 1 flakon Domestos szerre. Ennél 1000000000000 X jobb még a "mamahotel" opció IS.
19.-nél a pont!!!
"Vagy csak magadra költesz, hogy csinos legyél, 1-2x egy éttermezésre, mert hogy neked ez a dolgod."
Igen, költsd magadra a pénzed, fogamzásgátló, ruhák, kozmetika, sport,...
De ne sérts meg azzal, hogy leüljünk a konyhába a kockás papírral és a számológéppel, majd matekozzuk ki, hogy mennyi a vízdíj fele, meg játsszuk le, hogy a 5L hypot veszed, vagy a bébiubit.
16. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!