Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tervezek összeköltözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tervezek összeköltözni a barátommal pár hónapon belül, mennyit és mit kéne beleadnom? A törlesztőjébe is?

Figyelt kérdés
Nyilván a rezsi felét bele fogom adni, mert ott fogok lakni és ugyanúgy fogom használni a vizet, gázt és áramot, de neki hitel van a lakásán és ezen gondolkoztam, hogy akkor abba most bele kell adnom, ha úgysem lesz semmi a nevemen? Nem is várom el, hogy valamennyi részét rám írja és alapból nem vennék a nevemre hitellel terhelt dolgot.
2021. febr. 24. 10:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%

Na de várjunk!

A pasik akarnak barátnőt, azaz fix szexháziállatot, cselédlányt, szakácsnőt és szponzort.

Azaz a lány szexeljen, főzzön, takarítson fizessen, ...???

Ebben mi a buli a lánynak?

2021. febr. 24. 10:48
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha külön kasszán vagytok akkor rezsi+kaja felesbe (meg tisztítószerek és ami kell a háztartásba)A maradék fizetésével pedig mindenki maga gazdálkodik. Ha közös kasszán vagytok mindegy hogy osztjátok fel, mert akkor te is ugyanúgy fizeted a hitelét...lehet, hogy nem a te számládról vonják le de ennyivel kevesebb marad a közösben. Így viszont ő kifizeti a közös hátán és neked nem lesz részed.
2021. febr. 24. 11:03
 13/25 anonim ***** válasza:
96%

10-es! Miért fizetné már a lány a teljes rezsit???

Te normális vagy?????????

2021. febr. 24. 11:09
 14/25 anonim ***** válasza:
96%

Külön kasszán legyetek, pont a hitele miatt.

Rezsibe, kajába, tisztítószerbe szállj be a felével. (A többi: éttermi meghívás, kirándulás, nyaralás megegyezés szerint.)

Hitelbe ne szállj be.

2021. febr. 24. 11:15
 15/25 anonim ***** válasza:
3%

10-es vagyok. ÉN kifizetném a teljes rezsit. De nekem többet ér a becsületem es a korrektségem, mint 25 ezer forint. És hál' Istennek megengedhetném magamnak. Az most egy szerencsés helyzet, hogy a srácnak van lakása, de ha egy albiban laknának a rezsi felen felül simán számolhatna a kérdező még havi 75-tel.

Milyen praktikus odapakolni és bedobni egy tízezres vízdíj felét nagylelkűen.

Mindemellett a hazimunka felosztást viszont kőkeményen venném.

De hát ezek szerint a nőtásaim valóban csak beleülni szeretnek a férfi által biztosított tutiba.

Váltam már, igen, feddhetetlen vagyok, utánam nem kellett szájat húzogatni inkorrektség miatt.

2021. febr. 24. 11:37
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

FÉRFIKÉNT, én egy forintot nem kérnék és nem is vennék el a lánytól. De cserébe legyen szex, legyen rend, és tudja, hogy ki a főnök! Ennyi.

Ha pénz kéne a lakhatásra, inkább egy haverommal költöznék össze, mintsem egy nő előtt égessem magam, hogy nem telik a villanyra, vagy 1 flakon Domestos szerre. Ennél 1000000000000 X jobb még a "mamahotel" opció IS.

2021. febr. 24. 11:41
 17/25 anonim ***** válasza:
15. Gondolom azt a 75ezret félrerakja a kérdező, hogy lehessen neki is saját lakása, vagy majd vehessenek egy közöst. Mert annyira nem jó másnak a házába lakni. Igen, tök jó, hogy félre tudja rakni, lehet hálás érte. De az se normális amit egyik-másik pasi csinál, hogy mindent nagyobb részben fizettet a nővel, mert ő idejekorán felvett hitelt és legyen hálás a nő, hogy nem kell a lakhatásért fizetnie..
2021. febr. 24. 11:43
 18/25 anonim ***** válasza:
67%
Na pont a 16-os válaszoló miatt próbálnám megőrizni a méltóságomat azzal, hogy nem egy kitartott szexrabszolga és házi cseléd vagyok, hanem részt vállalok az anyagiakban és nem csak jelképesen.
2021. febr. 24. 11:45
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
18. Az nem jelképes vállalás, ha fizeted a rezsi felét, a kaja felét, a tisztítószerek stb felét. Az lenne a jelképes beleszállás, ha mondjuk fizeted a teljes rezsit, de semmi mást. Vagy a rezsi felét, meg 1 éttermet, de semmi mást. Vagy csak magadra költesz, hogy csinos legyél, 1-2x egy éttermezésre, mert hogy neked ez a dolgod.
2021. febr. 24. 11:48
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

19.-nél a pont!!!

"Vagy csak magadra költesz, hogy csinos legyél, 1-2x egy éttermezésre, mert hogy neked ez a dolgod."

Igen, költsd magadra a pénzed, fogamzásgátló, ruhák, kozmetika, sport,...

De ne sérts meg azzal, hogy leüljünk a konyhába a kockás papírral és a számológéppel, majd matekozzuk ki, hogy mennyi a vízdíj fele, meg játsszuk le, hogy a 5L hypot veszed, vagy a bébiubit.

16. voltam.

2021. febr. 24. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!