Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szóltatok volna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltatok volna, ha nektek ezt mondja a párotok?

Figyelt kérdés

Van egy kisfia, akivel csak hétvégén találkozhat. Nekem viszont elegem van abból, hogy ha programot szervezünk a hétvégére, mindig ott a gyerek is. Néha jó lenne kettesben elmenni valahova. Nekem semmi kedvem más gyerekét pesztrálni egész hétvégén, míg az anyja meg lógatja a lábát vagy utazgat a pasijával. Mondtam neki, hogy most hétvégén jó idő lesz, menjünk el valahova, de a gyerek nélkül. Azt mondta pénteken hozza el a gyereket, nem tudja hova tenni szombaton. Mondtam maradjon az anyjánál, elegem van hogy állandóan ő is jön velünk. Erre azt mondja, ha nem tetszik akkor el lehet menni. Neki gyereke van, és tudtam ezt mikor összejöttünk, és ő látni szeretné a fiát hétvégente. Hétköznap úgyis együtt vagyunk, meg nyaralni is kettesben megyünk.

Úgy éreztem elég megalázó volt, hogy a gyereket elém helyezi, és inkább őt választaná mint engem. Nektek nem esett volna rosszul? Ti mit szóltatok volna?

2021. febr. 23. 14:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
70%

Nekem azért fura, hogy anyuka egy hétvégét sem szeretne a gyerekével tölteni.

Nálunk a 2 hetente hétvége van, és egyszer jön apa hétköznap is.

2021. febr. 23. 16:25
 22/34 A kérdező kommentje:
Volt hogy szólt, hogy most nem hozza, mert közös program van. De ilyen kéthavonta egyszer ha előfordul.
2021. febr. 23. 16:30
 23/34 anonim ***** válasza:
79%
20# szóval anyuka 12 napot legyen a gyerekkel apuka meg 2-őt.Ez hol igazságos????
2021. febr. 23. 16:40
 24/34 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj de az lett volna a gáz ha fordítva történik a dolog. A gyerek az első, ha a saját gyereketek lenne te akkor is második lennél. Sorry
2021. febr. 23. 16:45
 25/34 anonim ***** válasza:
65%
Most ennyi erővel anyuka 10 nap, apuka 4 nap az sem igazságos... Én csak a hétvégékre reagáltam, hogy elég lenne minden második.. a hétköznapokat is be lehet osztani úgy, ahogy akarják.. :)
2021. febr. 23. 16:46
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
25.nyilván igazságos úgy lenne ha mindegyik kivenné a részét. A hétköznapokat is be kell osztani hogy a gyerek ott legyen a suliba a külön foglalkozásokon. Csak ez ugye el van felejtve 🤔
2021. febr. 23. 16:52
 27/34 anonim ***** válasza:
41%

Én megértem ezt a problémát, ezért nem tudnék soha gyerekes apukával párkapcsolatban lenni. Mert az is érthető, hogy neki meg a gyerek fontos.

Normális családban ezt előre megbeszélik. Ismerek ilyet, de ott 12-14 évesek a gyerekek, szóval már nem olyan kicsik. Ott el szokott menni az apjuk a nőjével hétvégére, persze úgy, hogy előre meg van beszélve. Meg itt annyival könnyebb, hogy egy városban laknak, szóval max. akkor hétköznap többet vannak az apjukkal, hétvégén meg az anyjukkal, hogy az apjáék is el tudjanak menni kettesben.

2021. febr. 23. 16:53
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, remélem, mielőbb kidob.
2021. febr. 23. 18:07
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, te nem vagy ép. MÉG SZÉP, hogy eléd helyezi a gyereket. Az lenne gáz, ha az aktuális nője lenne fontosabb.
2021. febr. 23. 19:25
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van. A gyerek az első, nem te. Ha ezt nem tudod elfogadni ne kezdj apukával! (Én se viselném el)
2021. febr. 23. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!