Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szóltatok volna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltatok volna, ha ilyet mond nektek a párotok?

Figyelt kérdés

Én köpni, nyelni nem tudtam... Szerinte már megint hisztiztem, és kérdezte, hogy tudom mit kell tenni egy hisztis nővel? Nyakon önteni egy pohár vízzel, vagy adni neki egy fülest, na melyiket választom?

Annyira meglepődtem, hogy mukkanni se bírtam, csak pislogtam. És azért rosszul is esett kicsit. Aztán később mondta, hogy természetesen egyiket sem tette volna meg, de legalább befejeztem a hisztit.

Más mit szólt volna, ha ilyet vagy hasonlót mond neki a párja? Nektek hogy esett volna?

2016. máj. 30. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
A párod egy gyökér.
2016. máj. 30. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi volt a hiszti tárgya?
2016. máj. 30. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
17%

Az Americans egyik utolsó részében az egyik nő hisztizett nyilvánosan és majdnem lebuktatta az orosz kémet(másik nő), aki elég leleményesen állította le: olyan gyomorszájast adott neki, amitől az a vállára borult és végre befogta és meg tudta hallgatni az észérveket.

Sztem ez a jó módszer, mert amíg a levegőt keresed, nem tudsz hisztizni.

A gond persze az, hogy terhes nőnél nem lehet használni...

2016. máj. 30. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Az èn párom is mondd ilyeneket ha ideges.

Sokan mondunk sok fèlèt ha idegesek vagyunk.

Èn úgy vagyok vele hogy minden ilyen szavát is megjegyzem rosszul esik, mèg lehet bögök is ha nem látja de túl kell lépnem rajta.Egy kapcsolat se tökèletes .Ès egyikünk se.Èn is biztos bántottam már meg őt.:(

Akaratomon kívül.

El kell fogadni egymást.Ez talán a legnehezebb része.

2016. máj. 30. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Ez nagyban függ a körülményektől. Sokszor a férfiak hajlamosak a nő problémáját degradálni, lenézni, és "hisztiként" aposztrofálni. Amikor a férfi nem hajlandó komolyan venni az adott problémát, nem hallgatja meg a nőt, lesz.rja, akkor kvázi kikényszeríti belőle az emelt hangot, az erős gesztikulációt, és persze további indulatot gerjeszt ezzel a nőben. Majd miután ezt elérte, látszólag jogosan elnevezi hisztinek.

Viszont ott a másik oldal is: azért a nőket sem kell ám félteni, és alkalomadtán tényleg képesek elefántot csinálni a bolhából...

Szerintem a párod kijelentésének "jogossága" attól függ, hogy valóban hiszti volt-e a hiszti, vagy nem.

2016. máj. 30. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
22%

Most ez a vicc jutott eszembe rólatok:

nő besiet az orvosi rendelőbe, az arca, karja csupa lila.

Doktor: Mi történt?

Nő: Doktor Úr! Minden alkalommal, amikor a férjem részegen jön haza, megver engem.

Doktor: Van erre egy igazán szuper eljárásom hölgyem. Amikor az Ön férje részegen megy haza, vegyen a szájába egy deci édes teát és öblögessen vele. Ne nyelje le addig amég a férje el nem alszik. Meglátja ez segíteni fog.

Két hét elteltével a nő boldogan, kisimultan és frissen megy kontrollra az orvoshoz.

Nő: Nem hiszi el mi történt doktor úr. Amikor az elmúlt két hétben a férjem részegen tért haza, azt tettem, amit ön tanácsolt. Öblögettem, öblögettem és sosem vesztünk össze. Ő lefeküdt én pedig pár perccel később mellé, és aludtunk.

Doktor: Látja hölgyem, hogy néha milyen sokat is segít az magán, ha befogja a száját?

2016. máj. 30. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

# 5 leírta a lényeget. Számtalan alkalommal volt az exemmel, hogy valamilyen problémát szerettem volna megbeszélni, amit ő hárított, szerinte nem probléma (nekem az volt, nagyon is), vagy ígérgetett, hogy majd lesz változás, de nem lett. Szóval az eredeti higgadt megbeszélés után, mivel semmibe vett, egyre ingerültebbé váltam. Ő nem csak mondta, hanem meg is tette, hogy amikor szerinte hisztiztem, akkor lelocsolt hideg vízzel, vagy fizikailag bántalmazott. Na ezért az exem.

Érdekes, a mostani párommal soha nem jutunk el még a közelébe se ennek, elsőre (higgadtan jelezve) is meghallja és figyelembe veszi, ha valamit szeretnék megbeszélni.

2016. máj. 30. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Hmm emlékszem az exem nagyon hisztis volt mindenen birt hisztizni én olyankor egyiket sem kérdeztem meg hanem odamenten es jó szorosan átöleltem :) ha hiszed ha nem utána már megnyugodott :D
2016. máj. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!