Ti mit szóltatok volna ha a párotok ezt mondta volna nektek?
Figyelt kérdés
Most adódott volna egy lehetőség hogy anyu tudna felvenni hitelt(önerő nélkül),és azt mondta fölveszi nekünk a pénzt hogy vegyünk egy házat és törlesszük.Erre a párom azt mondta hogy nem megy bele,őt nem izgatja az összeköltözés csak engem,majd ha összegyűlik egy önerő.De az is kb 2év,utána ha egyáltalán veszünk egy házat mire felújítjuk stb megint 2-3 év. Engem az idegesít leginkább amit mondott hogy őt ez nem izgatja.De már 7 éve hogy együtt vagyunk és még nem haladtunk 1-ről a 2-re.Mindketten dolgozunk tudnánk fizetni a hitelt.Vagy neki van igaza?Bár lehet hogy ez csak kifogás.?2013. júl. 2. 18:56
1/17 anonim válasza:
Neki van igaza biztos, hogy nem mentem volna bele. Ő gondolkozik erről felnőtt fejjel.
2/17 anonim válasza:
Nem mennék bele én sem, hogy anyám, anyósom vegyen fel nekem hitelt. Hogy életem végéig hallgassam?
Büszkeségem, méltóságom nem engedné.
3/17 anonim válasza:
Igaza van a párodnak. Ilyenbe nem szabad belemenni.
4/17 anonim válasza:
Talán van olyan anyós akivel bele lehet menni de az esetek többségében az előttem levőknek van igaza.
5/17 anonim válasza:
Mondjuk abba is gondolj bele, hogy azt a hitelt jogilag anyukád venné fel. 2 év múlva szakítotok vagy bármi más jön közbe, az ég világon semmi köze nem lenne ahhoz a hitelhez, és anyukáddal fizethetnétek még 20 évig.
6/17 anonim válasza:
A hitelbe nem mennék bele, de érdekes h ezt mondta h egyátalán nem érdekli... :S
Szeret ő téged?
7/17 anonim válasza:
Még ha jóságos tündér lenne anyukád akkor se mennék bele a párod helyébe, idővel változhat minden és azt nem tudhatod hogy ellenség vagy barát lesz valakiből! Lásd. ez a visszautasítás mit szült benned és vajon mit fog anyukádban. Legtisztább ha mindent önerőből tesztek meg és inkább annak örülj hogy meg tehetitek, nekem egy életen át se lenne elég hogy dolgozóak mire kifizetném egy ház törlesztő részleteit! LEGYÉL BOLDOG HOGY PÁRODDAL LEHET HOGY 5-10 ÉVEN BELÜL OTTHONOTOK LESZ :))
8/17 anonim válasza:
Másként látom. Szerintem a párodnak csak szexpartnere vagy.
9/17 A kérdező kommentje:
Igazán az idegesít amit mondott hogy nem érdekli az összeköltözés.Még albérletbe sem jönne.
2013. júl. 2. 19:24
10/17 anonim válasza:
Ilyen hitelbe én sem ugornék bele, ebben igaza van.
Az, hogy nem izgatja az összeköltözés, az már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!