Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szóltatok volna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltatok volna, ha nektek ezt mondja a párotok?

Figyelt kérdés

Van egy kisfia, akivel csak hétvégén találkozhat. Nekem viszont elegem van abból, hogy ha programot szervezünk a hétvégére, mindig ott a gyerek is. Néha jó lenne kettesben elmenni valahova. Nekem semmi kedvem más gyerekét pesztrálni egész hétvégén, míg az anyja meg lógatja a lábát vagy utazgat a pasijával. Mondtam neki, hogy most hétvégén jó idő lesz, menjünk el valahova, de a gyerek nélkül. Azt mondta pénteken hozza el a gyereket, nem tudja hova tenni szombaton. Mondtam maradjon az anyjánál, elegem van hogy állandóan ő is jön velünk. Erre azt mondja, ha nem tetszik akkor el lehet menni. Neki gyereke van, és tudtam ezt mikor összejöttünk, és ő látni szeretné a fiát hétvégente. Hétköznap úgyis együtt vagyunk, meg nyaralni is kettesben megyünk.

Úgy éreztem elég megalázó volt, hogy a gyereket elém helyezi, és inkább őt választaná mint engem. Nektek nem esett volna rosszul? Ti mit szóltatok volna?

2021. febr. 23. 14:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
88%

Úr isten, mekkora szemét az anya, hogy heti 2 napig gyerek nélkül "lógatja a lábát". Apa persze tök rendben van heti 5 nap "láblógatással".

Nem zsákbamacskát vettél, tudtál a gyerekről. Megszoksz vagy megszöksz.

2021. febr. 23. 15:05
 12/34 A kérdező kommentje:
Ja, de az. 2 nap pont hétvége.
2021. febr. 23. 15:13
 13/34 anonim ***** válasza:
79%
Túl önző vagy. Hisztisebb vagy mint a gyerek, az legalább akk sir ha éhes, temeg ha nem kapsz figyelmet meg nincs az amit te akarsz. Nőlj már fel.
2021. febr. 23. 15:15
 14/34 anonim ***** válasza:
86%

"12/13 A kérdező kommentje:

Ja, de az. 2 nap pont hétvége."

Öööö...nem lehet, hogy hétköznap suliban van a kölök?

2021. febr. 23. 15:18
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, de hogyhogy nem minden 2. hétvége? Az a bevett gyakorlat.

Amúgy meg, szerintem szakítsál, én megértelek, hogy frusztrál ez, de jobb nem lesz, és úgyis rámegy a kapcsolat. Akkor már jobb előbb, nem pazarold az idődet.

2021. febr. 23. 15:23
 16/34 anonim ***** válasza:
90%
Ha meg hétköznap lenne akkor az lenne a bajod. Remélem kirak a pasi
2021. febr. 23. 15:31
 17/34 anonim ***** válasza:
53%
elég nagy melleid lehetnek ha még mindig veled van
2021. febr. 23. 15:39
 18/34 A kérdező kommentje:
#15 Nem tudom, ezt tőlük kell megkérdezni. Így egyeztek meg. Gondolom a nőnek csak nyűg a gyerek hétvégente, és lepasszolta az apjának. Az meg amilyen hüle, belement....
2021. febr. 23. 15:51
 19/34 anonim ***** válasza:
91%
Egyre rosszabb vagy...
2021. febr. 23. 16:05
 20/34 anonim ***** válasza:
37%

Itt nagyon kedves mindenki 😁

Azért a gyerek hétfőtől péntekig minden nap oviban/iskolában van alapesetben, d.u 4-től van otthon anyukával, nagyon maximum este 9-10kor már alvás, ez nem sok idő ám... Szerintem is elég lenne 2 hetente hétvégén apukanal lennie... Ja nem nagyon érdekel, ha lepontoztok, ez a véleményem.

Anyuka vagyok enis, 2 gyerekkel.

2021. febr. 23. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!