Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szóltatok volna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltatok volna, ha nektek ezt mondja a párotok?

Figyelt kérdés

Van egy kisfia, akivel csak hétvégén találkozhat. Nekem viszont elegem van abból, hogy ha programot szervezünk a hétvégére, mindig ott a gyerek is. Néha jó lenne kettesben elmenni valahova. Nekem semmi kedvem más gyerekét pesztrálni egész hétvégén, míg az anyja meg lógatja a lábát vagy utazgat a pasijával. Mondtam neki, hogy most hétvégén jó idő lesz, menjünk el valahova, de a gyerek nélkül. Azt mondta pénteken hozza el a gyereket, nem tudja hova tenni szombaton. Mondtam maradjon az anyjánál, elegem van hogy állandóan ő is jön velünk. Erre azt mondja, ha nem tetszik akkor el lehet menni. Neki gyereke van, és tudtam ezt mikor összejöttünk, és ő látni szeretné a fiát hétvégente. Hétköznap úgyis együtt vagyunk, meg nyaralni is kettesben megyünk.

Úgy éreztem elég megalázó volt, hogy a gyereket elém helyezi, és inkább őt választaná mint engem. Nektek nem esett volna rosszul? Ti mit szóltatok volna?

2021. febr. 23. 14:17
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%

Tuti troll vagy.

Ternészetes, hogy eléd helyezi a gyerekét, ha nem így lenne valami gond lenne a fejében

2021. febr. 23. 14:19
 2/34 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy soha ne lássa, de hogy minden áldott hétvégén itt van, és egy alkalmat nem bírna ki hogy kettesben töltsünk? Másnak nincs igénye arra hogy kettesben legyen egy hétvégét a párjával? Csak egyszer?
2021. febr. 23. 14:23
 3/34 anonim ***** válasza:
96%
Megértem, hogy ez mennyire frusztrál téged, de az a helyzet, hogy igaza van, tudtad, hogy mire vállalkozol, utólag már hiába reklamálsz. Vergődhettek még egy darabig de ennek úgysincs jövője, legközelebb kerüld el a gyerekes pasikat, te is látod, hogy nem bírod azt ami ezzel jár.
2021. febr. 23. 14:24
 4/34 anonim ***** válasza:
81%

Ha csak hétvégén lenne lehetséges, hogy elmenjetek valahova vagy kettesben töltsétek a napot, akkor én értem a problémádat.. Ha viszont hétköznap is tudtok közös programokat csinálni, akkor nem.

Mindig a gyerek van az első helyen ez egyértelmű, de attól te még lehetsz érzékeny erre a dologra...

2021. febr. 23. 14:29
 5/34 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon bölcs ember, vannak határai amit erősen súrolsz. Kicsit gondolkodj már el ki számit jobban, a saját gyereke vagy egy bármikor pótolható utánfutó?
2021. febr. 23. 14:30
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek téged is valahol,de sajnos ezt a pasit így kaptad kezdettől,utánfutóval. Hidd el az se lenne jobb,ha egy olyan apa,ember lenne aki leszarja a gyerekét, mert talán majd a tiéddel is azt tenné egyszer.
2021. febr. 23. 14:38
 7/34 anonim ***** válasza:
53%
Mit sír a szád? Te választottál használt pasit.
2021. febr. 23. 14:45
 8/34 anonim ***** válasza:
59%

Ilyen az amikor valaki olyan pasit választ akinek már kölyke van. Gondolom ez volt a legjobb az összes közül igaz?!

Vagy tűrd vagy szakíts. Ilyen egyszerű.

2021. febr. 23. 14:51
 9/34 anonim ***** válasza:
91%
Egyértelmű hogy a gyerekét eléd helyezi, te csak a nő vagy, a gyereke egy életre szól 2 hónap múlva lehet hogy meg se leszel már 😄 Mikor összejöttetek tudtad hogy van gyereke, és ez ezzel jár. De inkább hagyd el a pasit hogy találjon egy normális nőt.
2021. febr. 23. 14:55
 10/34 anonim ***** válasza:
90%

Jobb lenne egy sz.ralak aki nem törődik a gyerekével? Ha igen akkpr valassz olyat őt meg hagyd békén. Értem én hogy programot akarsz,de őt is megértem hogy a gyerekkel akar lenni. Hamar eljön az az idő amikor a gyerek haverokkal akar majd lógni.

"míg az anyja meg lógatja a lábát vagy utazgat a pasijával"

Mar ne haragudj de hétközben ő van vele, úgyis neki van több dolga vele. Az meg egyértelmű hogy a szabadidő neki is jár.

2021. febr. 23. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!