Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt már viszonyotok pocakos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már viszonyotok pocakos, nagy étvàgyú férfival?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok ?
2021. febr. 9. 12:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Mikor szopsz a fejed árnyékban lesz.
2021. febr. 9. 12:22
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Csak olyannal aki nagy étvágyú volt, de mellette sportolt és ezért atletikus alkata volt.
2021. febr. 9. 12:23
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Ha mar pocakos, a nagy etvagy a szexre vagy a kajara vonatkozik?:)
2021. febr. 9. 12:26
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
Nem, nem voltam még pocakos férfival. Nem akarok babát🤣
2021. febr. 9. 12:27
 5/15 A kérdező kommentje:
3 a kajára
2021. febr. 9. 12:28
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Az én páromnak is van pocakja, de nem szétfolyós kövér hanem erős, emberes, mackós típus. Nekem pont az esetem. Mindketten szeretünk jókat enni, én csak azért vagyok vékony, mert sokkal többet mozgok mint ő. Az már viszont nekem se jön be ha valaki kövér, szóval ha ebbe az irányba tartana akkor szólnék neki és változtatnánk a szokásainkon vagy többet mozognánk.
2021. febr. 9. 12:29
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Hát most ez lehet hogy furán fog hangzani de én csak egy bizonyos pózban, egy bizonyos szögben tudok elelvezni a pasival. És így sem mindig. Volt pocakos barátom és valahogy vele jobban sikerült az a szög szóval jobb volt a szex mint a normál testalkatúakkal. Pech.
2021. febr. 9. 12:58
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
Csak szexeltem ilyen pasikkal. Étkezésre nem került sor. Most sportos férfivel élek együtt.
2021. febr. 9. 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem is akarnék. Nem tetszik az a típusú alak.
2021. febr. 9. 13:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Az én férjem is mackós, de az igényesebb, "apukás" pocakos, nem folyós hájas. Szeretem, így ismertem meg. Nagyon jó étvágyú, szereti a jó ételeket, a böcsületes házi kosztot.
2021. febr. 9. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!