Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A történet kicsit macerás és bonyolult. Hogyan tudok ismerkedni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Tehát a történet az,hogy a párommal nem jöttünk ki jól,és ráment majd 3 év arra,hogy javítgassunk, csiszolódjunk nem ment. Viszont,nem haraggal váltunk el,már ha lehet ezt annak nevezni, hanem barátok maradtunk mert amúgy egymás társaságában baráti szinten meg jól elvagyunk. A fiú megengedte,hogy amíg összeszedem magam anyagilag az ő házában maradjak,nem kell elköltöznöm,csak fizetni a rezsit meg a lakbért. Viszont,így hogyan ismerkedjem bárkivel is,akár neten? Ha megkérdezik kivel élek,mit mondjak? Rögtön az lesz,hogy biztos nem csak barátok vagyunk,meg jó nagy qva vagyok stb. Viszont ha meg nem mondom el,és utólag derül ki,vagy folyton halogatom,hogy miért ne jöjjünk a környékre pl sétálni,kirándulni ilyenek akkor meg az lesz feltűnő. Jelöljem be ilyenkor,hogy bonyolult kapcsolatban vagyok, aztán lesz ami lesz,vagy mit csináljak? Élni akarom az életemet, és szeretnék tényleg szerelmes lenni,olyan párt találni, akivel tényleg jól érzem magam,nem csak élek mellette mint a lakótárs, ahogyan eddig tettem..ma 15:34
1/14 anonim 

válasza:

Költözz el mihamarabb. Én sem ismerkednék olyannal, aki az exénél lakik.
2/14 anonim 

válasza:

Először dolgozz azon, hogy minél hamarabb el tudj költözni és csak utána ismerkedj.
3/14 anonim 

válasza:

Miért nem inkább a pénzt szeded össze pasizás helyett?
4/14 A kérdező kommentje:
Pánikrohamokkal nem olyan egyszerű munkát sem találni,de megtartani főleg nem.
ma 15:54
5/14 anonim 

válasza:

Aha, pánikrohamod van, alig lett vége, barátnak nevezed az exed és pasizni akarsz. Nagyon "érdekes" az a pánikroham szó se róla. 🤡🤣
6/14 anonim 

válasza:

Ha ennyi problémád van, akkor talán nem a társkeresőzés a legfontosabb kérdés. Menj orvoshoz, a pánikrohamra is van már gyógyszer.
7/14 A kérdező kommentje:
Mivel nem voltunk szexuálisan sem együtt majd másfél éven keresztül , minek nevezzem? Nem vagyok képmutató,hogy édes drágámnak nevezzem,amikor semmit sem éreztem iránta, csak a betegség miatt voltam vele.
ma 16:09
8/14 A kérdező kommentje:
Amúgy meg arra is gondolhatnál utolsó előtti,hogy a másik kapcsolat " egérút, vagy kiút lenne ebből a jelenlegi xarból.
ma 16:11
9/14 anonim 

válasza:

Figyu, én nekem mindegy mit csinálsz. De rá fogni a pánikrohamra nem kéne. Miért nem mész inkább haza a szülőkhöz? Bármikor kidobhat téged az exed. Az új pasi nem fog magához költöztetni hiába fexel alá ezerszer is! De még ha meg is tenné ő is kirakhat onnan! Olyan helyre Ken menni ami a tiéd és nem az egyik farokról a másikon lovagolni kéne...
10/14 anonim 

válasza:

Jaa, hogy keresel egy másik balekot, akinél lakhatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!