Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már viszonyotok pocakos, nagy étvàgyú férfival?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok ?2021. febr. 9. 12:16
11/15 anonim válasza:
A párom pocakos, és jó étvágya van, de csak minőségi kajákra. Imádom, hogy szereti a főztömet, mivel tudom, hogy ínyenc, nem azért eszik, mert ott a kaja, hanem mert tényleg finom. És tud is főzni, ismeri használja a fűszereket, szeret kísérletezni, szoktunk együtt főzni is. És nagyon vidám ember :)
12/15 anonim válasza:
Nem, ugyanis nem szeretem, ha kiesznek a pénzből, plusz az ilyen emberrel mászkálós programot sem lehet tervezni, mert nonstop azon nyávog, mikor kajálhat végre.
Emellett nem akarok minden nap egy vagon ételt megfőzni, amit ő együltő helyében felzabál.
13/15 anonim válasza:
Hát utolsó, az én párom pocakos, szeret enni, de főz is magának, és nem eszik egyszerre sokat. Ráadásul ő küzdő sportol, és rengeteget megyünk, kirándulni, Balatonra, horgászni. Tehát nem kell általánosítani.
14/15 anonim válasza:
Pocakossal volt... szeretett enni, de nem volt extrém nagy étvágya... tehát nem az a fajta volt, aki mindent felzabált, amit ért, meg aki miatt 5x annyira rúgott a kajapénz. Engem a pocakosság nem lomboz le szexuálisan, picit gyorsabban fáradt bármilyen testmozgás során, de nem zavaróan.
15/15 anonim válasza:
Az én férjemnek is van egy kis pocakja, nekem nem gond, tetszik így, kicsit mackós, egyáltalán nem vészes, az elmúlt 1 év alatt még fogyott is 10 kilót. Nem szétfolyósan kövér, mert magas is hozzá. Enni mindketten szeretünk, csak már jobban megnézzük, hogy mit. Főleg én, mert betegség miatt speciális diétán élek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!