Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy emiatt kiakadt a férjem?
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor feszült, türelmetlen. Amióta előléptették a munkahelyén, sokkal stresszesebb, magasabb elvárások, új feladatok, stb. Megértem, bár nem hiszem, hogy itthon kéne levezetnie a feszültséget. Ma például pont akkor lettem kész az ebéddel, mikor hazajött. Mondtam, hogy még forró, várni kell kicsit míg meghűl. Erre kikakadt, mert rajtahagytam a fedőt, hogy lehetek ilyen hülye, mert így soha nem fog kihűlni, evidens, ha minél hamarabb enni akarok belőle nem teszem rá plusz a fedőt is, hogy lassabban hűljön. Jó, mondtam akkor vegye le, miért kell kiabálni? Nem tudtam, hogy pont akkor toppan be, és automatikusan ráraktam a fedőt a fazékra, hogy ne menjen bele semmi. Jogos volt a kiakadása és tényleg én voltam a hülye, vagy ő reagálta túl?2021. jan. 21. 15:29
21/24 anonim válasza:
Szerintem tájékoztasd, hogy nem vagy a beosztottja, és ezt a hangnemet hagyja a munkahelyén, bár valószínűleg ott sem fog vele szimpátiát kiváltani!
22/24 anonim válasza:
Ha valaki ennyire képes a saját érzelmeivel tisztában lenni, szakítanék.
23/24 anonim válasza:
Nagyon nem normális, de az sem, hogy még Neked van bűntudatod. Nem a beosztása miatt van hidd el.
24/24 anonim válasza:
Wow, nem semmi fazon a férjed (értsd: kőbunkó).
Elvállalt egy fontosabb munkát, ami akkor ezentúl azzal jár, hogy minden miatt neked esik?!
A főnökével legyen nagypfájú. Jaaaa, vele nem mer, mert seccperc alatt repül.
Ez intő jel, kérdező, ha szaporodnak ezek a kis "közjátékok", akkor gondolkodj el a váláson - mielőtt esetleg pl megüt, mert felizélték a melóhelyen.
Nekem is előfordul, hogy a kedves stresszesebb, de nem lehülyéz meg leugat és ordibál, hanem hozzám bújik, mert szüksége van az ölelésemre, hogy lehiggadjon.
Bár egyik ismerősónk férje hasonló szituban hozzávágta az asszonyhoz a teli lábast, úgy, hogy a nőnek eltört a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!