Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, hogy emiatt kiakadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy emiatt kiakadt a férjem?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor feszült, türelmetlen. Amióta előléptették a munkahelyén, sokkal stresszesebb, magasabb elvárások, új feladatok, stb. Megértem, bár nem hiszem, hogy itthon kéne levezetnie a feszültséget. Ma például pont akkor lettem kész az ebéddel, mikor hazajött. Mondtam, hogy még forró, várni kell kicsit míg meghűl. Erre kikakadt, mert rajtahagytam a fedőt, hogy lehetek ilyen hülye, mert így soha nem fog kihűlni, evidens, ha minél hamarabb enni akarok belőle nem teszem rá plusz a fedőt is, hogy lassabban hűljön. Jó, mondtam akkor vegye le, miért kell kiabálni? Nem tudtam, hogy pont akkor toppan be, és automatikusan ráraktam a fedőt a fazékra, hogy ne menjen bele semmi. Jogos volt a kiakadása és tényleg én voltam a hülye, vagy ő reagálta túl?
2021. jan. 21. 15:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Gyanítom, előbb-utóbb ez lesz a legkisebb problémátok. Lehet bármennyire stresszes, bármennyire fontos meetingje vagy akármi, akkor sem jogosítja fel, hogy így beszéljen a feleségével.
2021. jan. 21. 16:46
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
De miért nem lett időben kész a kaja?!
2021. jan. 21. 17:07
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

#12,

olvasd el még egyszer a kérdést és rájössz, hogy az étel kész volt, csak forró volt. Ezen kiakadni???

2021. jan. 21. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
19%
Levágnám a fazekat elé a földre, aztán egyen a disznaja...
2021. jan. 21. 18:01
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

"Megértem, bár nem hiszem, hogy itthon kéne levezetnie a feszültséget." Te, Kérdező, egy nagyon intelligens nő vagy, bár a 16:33-as válasz adójának is annyi esze lenne, mint neked.

"Könnyű azt mondani, hogy a mérgét hagyja ott, ahol kapta, de nem mindenki tudja lerázni minden esetben és azonnal megtenni." Nem kell mindenkinek elvállani az előléptetést, főleg annak, aki nincs kész rá fejben. Az otthon és az emberi kapcsolatok nem arra vannak, hogy valaki másra rakjuk a stresszeinket. A férjed tanuljon autogén tréninget, jógázzon stb, és főleg nőjön fel a feladataihoz.

Jó énmunkát!

2021. jan. 21. 18:11
 16/24 anonim ***** válasza:
15%

Nem tudhatjuk, hogy miért vállalta el az előléptetést.

Lehet a magasabb fizetésért, talán a dicsvágy és még számtalan indoka lehetett. Lehet, hogy nem számolt ekkora lelki megterheléssel. Bizonyára az előléptetést a felesége sem ellenezte.

Röviden:

- egyes válaszolók részéről a férj minősítését elítélem. Bizonyára a feleségnek sem esik jól, hogy így minősítik a férjét, főleg, ha egyébként jó a házasságuk,

- nem kell a férj kijelentése miatt a feleségnek felszívnia a vizet.

2021. jan. 21. 18:22
 17/24 anonim ***** válasza:
20%

Ez nem komoly probléma! És nem is veled van baja!

Mikor olvastam a kérdést rendesen felröhögtem, mert olyan volt mintha rólam írtad volna! Én is rohadtul fel tudom rajta húzni magamat, mikor megérzem a jó főtt étel illatát és nem tudok azonnal nekiállni zabálni mert tűz forró!

A sok "tökéletes" jellemű embernek akik azt sulykolják, hogy azonnal balhét kell ebből csinálni, azoknak üzenem, hogy sz@r lesz ám egyedül megöregedni a macskával!

Ez a történet inkább vicces! Te pedig a soraid alapján nagyon szeretni való nőnek tűnsz!

2021. jan. 21. 18:44
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

Vicces #17?.... Tudod, ha kiabálnak veled, meg hülyének titulalnak az nem vicces. Bármennyire is gyomra hajtja.

Itt már elszaladt a ló, és már nem is lehet megfogni. Erre nincs mentség. Bezzeg, ha a rózsaszínes időszakban lett volna ugyanez a szitu, akkor érdekes nyelt volna a pasi, és megkerdezte volna (normális hangnemben) szívemaa fedőt miért tetted rá, így tényleg várni kell elég sokat. De ennyi. Bármennyire is frusztrált, idegileg leterhelt is legyen. Máskülönben oda a megszerzett punci.

Ez egy. Nagy egy. Kettő, bárki tudja, h bármilyen kedvünk is van, az igazgató úr irodájába nem fogunk kopogas nélkül berontani, pedig a tökünk televan, de mégis tudjuk moderálni magunkat, mert máskülönben oda a meló. Azta!! Ezt meg hogy, pedig Móónika idegállapotba kerültem... Otthon lehet? Igen, mint látható...

2021. jan. 21. 20:37
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

Arra mondjuk kíváncsi lennék erre a Kérdező mit reagált. Mert, mondjuk én hasonló kellemes emelt hangon elküldtem volna oda, ahova nem annyira szeretne visszamenni... Több, mint 30 év házasság van mögöttem. Na ugyan hogyan? Úgy, h az ilyet azon melegével kikértem magamnak! Nem is nagyon mert utána faszoskodni, már bocsánat. Tudja, h hol a helye!Tőlem lehet az atyaúristen is, ha nem viselkedik normálisan, akkor engem most látott utoljára.

Határok! Szigorúan. Persze, fordítva is. Erre meg én figyelek nagyon, bár nem nehéz, volt gyerekszobám, meg igényem a normális együttélésre.

2021. jan. 21. 20:55
 20/24 Savlekotő ***** válasza:
Ha emiatt ilyen,később jól pofán is vág ha nincs időben kész az ebéd.
2021. jan. 22. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!