Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy emiatt kiakadt a férjem?
Remélem, érzed te is, hogy ez a lehető legkisebb mértékben sem normális.
Olyannyira nem, hogy mindenképp érdemes lenne átgondolnod, hogy akarsz-e még normális életet élni valaha, és ha igen, akkor szabadulj meg ettől a baromtól.
Értelmes ember eleve nem beszél így a másikkal (esetleg ha mégis, akkor is csak olyan komoly és felzaklató okok miatt, amik önmagukban bőséges okot adnak a válásra), de az, hogy egy teljesen jelentéktelen dolog miatt tör belőle elő a baromarcú, az a legkevésbé sem tolerálható.
És nem, ez nem érthető meg, és ez nem "túlreagálás", hanem egy agresszív barom viselkedése.
Ami pedig a munkahelyet illeti: nem kötelező egy előléptetést elfogadni. Felnőtt, felelősségteljes ember, és mint ilyen, akkor szabad valamibe beleegyezni, ha azt felelősségteljesen tudja vállalni. Persze, senki nem lát a jövőbe, de egy rossz döntés esetén nem az a megoldás, hogy akkor pokollá teszem az életét annak, aki szeret.
A férjének 2 dologban is hibázott. A másikban neked is közöd van.
1: a férjednek nem szabadna így beszélnie veled. Attol h ideges a munka miatt, te nem tehetsz erről és szeretni és tisztelni kéne neki. Vagy ha legalább néha ki is csúszik tényleg ilyen az ember száján, akkor utána legalább bocsánatot kérhetne, hogy csak a stressz és ne haragudj rá. Elég bunkó viselkedés ez tőle. Elvegre neki foztel finomat. Ha sokáig ilyen nyers marad bizony egyenlőre ne tervezzetek gyereket.
2 mindkettotok felől mi ez a hülyeség hogy hagyni kell kihulni a kajat? 🤨😅 A kaja melegen finom. Kiteszem asztalra, ha még forró, ki teszitek az adagot a tányérra és elhul nem? 🧐🤨 Annyira, hogy fogyasztható legyen. Így a többi adag nem hűl kis és a többinek is jut friss meleg. Ki mennyire hűti le a saját tányérnyi adagját.
De ez a 2es csak marhaság. Attol meg egy bunkó volt a pasi.
Nők, Asszonyok!
Ne akarjátok ezért a Kérdezőt máris rábeszélni a válásra!!! Nem helyeslem azokat a jelzőket sem, amikkel a férjet illették egyes válaszolók.
Amíg dolgoztam voltam vezető dolgozó is. Minél magasabban van valaki a ranglétrán, annál változatosabb az időbeosztása. Nem jártam haza ebédelni, hanem vendéglőben, máskor üzemi konyhán ebédeltem.
Volt amikor 11-kor, volt amikor 14 órakor ebédeltem.
Egy feleség nem várhatja percre pontosan megfelelően meleg levessel (étellel) a férjét. Az, hogy fedővel letakarta nem lehet probléma, mert ha megérkezik, ki lehet szedni a tányérra. Otthon az is elnézhető, ha valaki fújja a levest (máshol illetlen). Lehet kavargatni is. Egy vezető beosztásúnak tarthat tovább is az ebédszünete, mint a "pórnépnek".
Elképzelhető, hogy rövidesen fontos találkozója volt, tehát sietett, de ezt megtelefonálhatta volna, hogy mikorra legyen megfelelő az étel, mert aznap éppen be van osztva az ideje.
Végigjártam a funkciók "szamárlétráját". Egy előléptetés bizony stresszes helyzeteket is teremthet. Talán ingerülten érkezett haza. Könnyű azt mondani, hogy a mérgét hagyja ott, ahol kapta, de nem mindenki tudja lerázni minden esetben és azonnal megtenni.
Ilyen apróságon kár megsértődni. Igen, apróság még akkor is, ha jogtalan volt a férj kifakadása. Én már rég túl vagyok az aranylakodalmunkon, tudom miről beszélek.
Kérdező! Azt javaslom, hogy amit leírtam, beszéld meg nyugodt körülmények között a férjeddel. Ne veszekedjetek, hanem csendes szóval érveljetek.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!