Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan érzem magam szomorúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam szomorúnak, dühösnek? Az én hibám lenne, vagy tényleg több időt érdemelnék?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttem, majd összeköltöztem párommal, tudtam, hogy számítógépes játékfüggő.

Nem is lenne vele bajom, viszont úgy érzem a kapcsolatunk rovására megy. És megígérte, hogy nem fog.

Volt egy nagyon rossz időszakunk (ami kb. fél évet jelent), ahol napi 8-12 órát játszott munka után. Ergo hazajött, evett, és játszott is. Hétvégéken felkelt, játszott, evett, játszott, és aludt...napi 20-30 percet kaptam.

NAGYON nehezen kijött ebből, mert felidegesítették, és teljesen abbahagyta a játékot hónapokra. Nem viccelek, álmaim hónapjai voltak. Újra randiztunk, hozzámért, figyelt rám...boldog voltam.

Majd újra elkezdődött. Eleinte figyelt rám is, és rendesen beosztotta az idejét. Volt ideje rám, a játékra, nem volt semmi baj. Napi 3-5 órában el tudom foglalni magam. Viszont ez megint átfordult a fentebb leírtakba.

Az ok, hogy ma teszem fel ezt a kérdést az, hogy annyira belebambult a játékba, hogy nem hallott, ahogy segítségért kiáltozom.

Elvágtam a lábam borotvával. 10 percnyi sikítozás után nagynehezen kimásztam a fürdőből, enyhe vércsíkot húzva magam után. (3 méterre van a fürdő az asztalától...teli torokból sikítottam.) Majd könnyes szemmel mondtam neki, "köszönöm, hogy ennyire figyelsz rám". A válasza annyi volt, hogy "játszom...azt hittem itthon biztonságban vagy", és játszott tovább. Egy sebtapasz elég volt, csak rossz helyen vágtam el. De nagyon rosszul esett, hogy nagyobb bajom is lehetett volna, és meg sem hallott.

(Hozzáteszem, hogy nagyon rossz a családi hátterem, mindig egyedül éreztem magam, és ő mentett ki onnan.)

2021. jan. 12. 23:56
1 2 3 4 5 6
 21/60 FoxtrotLidérc ***** válasza:
79%
A srácot el kell kapd sürgősen, kérdező, és nagyon komolyan el kell erről beszélgetnetek.
2021. jan. 13. 01:09
 22/60 anonim ***** válasza:
71%

Ez kis problémának tűnhet, de nem az.

Jobb volna, ha olyanok írnának, akik voltak már a másik oldalon.

2021. jan. 13. 02:04
 23/60 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem érthető, hogy elhanyagolva érzed magad. De ez a cucc amin kibukott...megvágod magad borotválkozás közben, amirebírod elég volt egy ragtapasz, aztán visítasz, mimt a fába szorult féreg, mintha az achillesz inadat vágtad volna át vagy nem tudom... Ezt a részt túltoltad azért. 😄
2021. jan. 13. 03:03
 24/60 anonim ***** válasza:
80%

Nekem a férjem tv függő volt. Ha otthon volt, ment a tv és azt nézte. Az első gyerekük kb 1,5 éves lehetett vagy annyi sem, amikor elesett a lakásban tőle kb 1,5 méterre és beverte a fejét. A férjem nem vette észre, csak bámulta a kedvenc sorozatát.

Na itt volt az a pont, hogy választania kellett. Szerencsére rádöbbent, hogy baj van, nem bagatelizálta el, hogy végül is nem lett semmi baja a gyereknek, hanem lemondta a tv előfizetést.

Kérdező, ha nen akár változtatni a párod akkor vess véget ennek a kapcsolatnak.

2021. jan. 13. 05:36
 25/60 anonim ***** válasza:
35%

De gáz vagy, elvágod a lábad egy fostos borotvával és világvége van? Ha ilyeneken kibuksz nem csoda hogy nem reagál az agya a visítozásaidra.

Mellesleg te kb az exemről írtál, ráadásul ő is kimondottan ‘megmentette’ a rossz helyzetben lévő csajokat, és csak egy ideig volt kedves. Utána állandó gépezés. Én csak veszekedéssel és érzelmi manipulációval tudtam akár csak egy sétát vagy közös hétvégét kisajtolni.

Aztán szakítottam vele, akkor meg én voltam az aki cserben hagyta. Mindig az ígérgetés.

Tanulságok:

1. Ne picsogj mert ez gáz.

2. Hagyd ott a pasit, mert ez nem fog változni.

3. Esetleges ígérgetésekre készülj fel és ne dőlj be neki

2021. jan. 13. 07:46
 26/60 A kérdező kommentje:
Kedves #23 és #25 csak annyit láttam, hogy kád víze piros lesz, és folyik a lábamból a vér. Enyhe vérzékenységem van, valamint anémiás vagyok (szedek rá gyógyszert). Könnyen rosszul tudok lenni ilyen szituációban. Igen, sikítottam, mert éreztem, hogy kezdek szédülni, és folyt a lábamból a vér. Mikor kiértem, és rápakoltam zsebkendők hadát, akkor láttam, hogy csak rossz helyen vágtam el magam, viszont még most is fáj lépni, mert húzódik, és cserélni kell rajta a tapaszt. Köszönöm ezt a megértő hangot felém.
2021. jan. 13. 09:08
 27/60 A kérdező kommentje:
#24 Hogyan tudnám ezt vele megtárgyalni? Nagyon érzékeny téma, és félek is felhozni.
2021. jan. 13. 09:10
 28/60 A kérdező kommentje:
#26-os válaszomhoz még hozzáteszem, hogy a síkítást úgy kell elképzelni, hogy párom nevét kiabáltam. Csak hiába.
2021. jan. 13. 09:21
 29/60 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon gyorsan hagyd ott!

Exem dettó ugyan ezt csinálta, sőt volt, hogy inkább gépezett, minthogy velem aludjon. Mikor ezt megelégeltem is kikapcsoltam a játékot, hogy most már húzzon aludni még neki állt feljebb és meg is vert érte.. (mielőtt jönnek a vér Pistikék, hogy deodaajátéka, csak szólok, hogy online game-re nem futotta neki és csak ugyan azokat a gameket vitte ki, amiket már 5x végigjátszott)

2021. jan. 13. 09:29
 30/60 anonim ***** válasza:
42%

"Őszintén nem tudom, mit mondtam, hogy szimpatikusnak tűnjek^^'"

Csak te magad, ahogy írsz, az olyan.

"Jogosan érzem magam szomorúnak, dühösnek? Az én hibám lenne, vagy tényleg több időt érdemelnék?"

Nem szeretem a jog szót belehozni az érzelmekbe. Az számít, te hogy érzed magad. Akármilyen alapja is van, a törődést és figyelmet megérdemled, hogy jól legyél.

Nincs olyan, hogy kinek mi a hibája. Sokan, mint te is, hibákat, jogosságot keresnek, mintha bíróságon lennétek. Egy oldalon vagytok.

Ha te több időt szeretnél, és anélkül már rosszul vagy, mert iszonyat kevés amit a párod ad, akkor annak van értelme, ha ő megadja ezt neked. Ha nem adja meg, rosszul leszel, eltávolodtok egymástól. Ha szeretitek egymást, akkor ez mindkettőtöknek rossz, így a párodnak is rossz.

A kettőtök számít. Az a helyes cselekedet mindig, ami kettőtöket közelebb hozza egymáshoz, és lehetőleg a legjobb arányban kielégül mindkettőtök vágya.

Amikor én a barátnőm mellett sokat gépeztem, mindig hibáztatott. Bűntudatot keltett bennem, hogy mennyit gépezek. Ez miatt rosszabbul éreztem magam, s azért is inkább belemélyedtem, mert fájt, hogy bánt, és csak parancsolgatást éreztem felőle. Persze, rosszul csináltam, de csak egy automatikus, éretlen reakció volt tőlem, és tőle is.

Akármit akarsz a párodnál elérni, finoman, kedvesen tedd. Azt fejezd ki, te neked rossz, fáj, szeretnéd őt, vágysz rá, és úgy érzed nem szeret, de nem akarod megbántani vagy hibáztatni. Kedvesen nyisd fel a szemét. Bár, ha tudod mikor kell, egy kiakadás olykor jót tehet, hogy érezze a feszültséget, a fájdalmat benned. Bonyolult, de a helyzetekben fel tudod magad találni, mikor mire van szükség.

2021. jan. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!