Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan érzem magam szomorúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam szomorúnak, dühösnek? Az én hibám lenne, vagy tényleg több időt érdemelnék?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttem, majd összeköltöztem párommal, tudtam, hogy számítógépes játékfüggő.

Nem is lenne vele bajom, viszont úgy érzem a kapcsolatunk rovására megy. És megígérte, hogy nem fog.

Volt egy nagyon rossz időszakunk (ami kb. fél évet jelent), ahol napi 8-12 órát játszott munka után. Ergo hazajött, evett, és játszott is. Hétvégéken felkelt, játszott, evett, játszott, és aludt...napi 20-30 percet kaptam.

NAGYON nehezen kijött ebből, mert felidegesítették, és teljesen abbahagyta a játékot hónapokra. Nem viccelek, álmaim hónapjai voltak. Újra randiztunk, hozzámért, figyelt rám...boldog voltam.

Majd újra elkezdődött. Eleinte figyelt rám is, és rendesen beosztotta az idejét. Volt ideje rám, a játékra, nem volt semmi baj. Napi 3-5 órában el tudom foglalni magam. Viszont ez megint átfordult a fentebb leírtakba.

Az ok, hogy ma teszem fel ezt a kérdést az, hogy annyira belebambult a játékba, hogy nem hallott, ahogy segítségért kiáltozom.

Elvágtam a lábam borotvával. 10 percnyi sikítozás után nagynehezen kimásztam a fürdőből, enyhe vércsíkot húzva magam után. (3 méterre van a fürdő az asztalától...teli torokból sikítottam.) Majd könnyes szemmel mondtam neki, "köszönöm, hogy ennyire figyelsz rám". A válasza annyi volt, hogy "játszom...azt hittem itthon biztonságban vagy", és játszott tovább. Egy sebtapasz elég volt, csak rossz helyen vágtam el. De nagyon rosszul esett, hogy nagyobb bajom is lehetett volna, és meg sem hallott.

(Hozzáteszem, hogy nagyon rossz a családi hátterem, mindig egyedül éreztem magam, és ő mentett ki onnan.)

2021. jan. 12. 23:56
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
88%

Durva, hát szerintem próbálj vele beszélni. Komolyabb baj is lehetett volna, régen én is voltam gamer, de már régen abbahagytam.

Mi lett volna, ha az ujjadat vágod le véletlen főzés közben? Mert ilyesmi is simán megeshet, csak kellő figyelmetlenég kell hozzá, sajnos tapasztalat!

22f

2021. jan. 13. 00:36
 12/60 A kérdező kommentje:

#9 Akármennyire vitatkozni akarok, igazad van.

#10 Hunt-ozik, ha jól tudom. És tudod elveszi a kedvem az intimitástól, hogy máshogy rám sem hederítene...de talán úgy sem.😅

2021. jan. 13. 00:41
 13/60 A kérdező kommentje:
#11 A kezemet szúrtam is át késsel, a hámozóval is rosszban vagyok...tehát nagy tehetségem az ügyetlenség. És az a vicces, hogy alaphangon félt...de, ha játszik: se kép, se hang. Nehéz vele beszélni.
2021. jan. 13. 00:43
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Ne velem akarj vitatkozni, hanem a pároddal :D Az értelmes viták előrevisznek. Plusz ez nem olyan dolog ami megoldódik magától. Néha fel kell nyitni a szemünket, különben egyszer csak késő lesz, ahonnan már nincs visszaút.
2021. jan. 13. 00:48
 15/60 anonim ***** válasza:
20%
Egész cukinak tűnik ez a kérdező leány.
2021. jan. 13. 00:50
 16/60 anonim ***** válasza:
0%

15

Ebben egyetértek!

2021. jan. 13. 00:51
 17/60 A kérdező kommentje:

#14 rengetegszer volt màr téma. Tanácstalan vagyok.

#15 Hogyhogy?

2021. jan. 13. 00:52
 18/60 A kérdező kommentje:
Őszintén nem tudom, mit mondtam, hogy szimpatikusnak tűnjek^^'
2021. jan. 13. 00:58
 19/60 anonim ***** válasza:
72%

15 vagyok.

Mert nem tűnsz sekélyesnek, már a szóhasználatod is árulkodik ám.

Nem puffogsz, nem túlzol, sőt, véleményem szerint még visszafogottan viselkedsz ebben a helyzetben.

legyél boldog kis cuki :)

2021. jan. 13. 00:59
 20/60 A kérdező kommentje:
#19 Próbálok figyelni, hogy a dühöm ne rontson a helyzeten. Köszönöm^^
2021. jan. 13. 01:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!