Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt lenézik a nőket, válogatnak és gyűlölködnek, azok valójában elviselhetetlen, hisztis alakok, akik nem is érdemelnek tényleg nőt?
Én nem nézem le őket, de nem tudnék nővel együtt dolgozni.
Egyszerűen idegesít, ha a munkahelyemen nővel dolgozom. Semmire nem valók. Beszélgetni jó velük, de az egy headsettel a fülemben is megtehetném, de néha még ez is idegesít. A vékony hang meg a nyivákolás.
"Nem nézem le a nőket."
"Semmire nem valók"
Megszólalt a sokdiplomás agytröszt.
Nem mindenki ilyen, de aki elkezdi lenézni a komplett ellenkező nemet gyakorlatilag magát ítéli cölibátusra. És innentől zárul a kör.
Alapvetően ha valakinek ideig-óráig meggyűlik a baja a társkereséssel vagy bukik egy típusra, akivel mindig megszívja és időbe telik, amíg észreveszi, hogy stratégiát kell váltania, azzal nincs semmi baj. Mikor ezt rákeni a komplett ellenkező nemre és a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni, meg nem fogja fel, hogy a párválasztás nem jótékonysági tett és nem is kell tőle csodát várni, ha szingliként szar az életed, a baj akkor kezdődik. És nem veszi észre, hogy ezzel csak magának árt. Ezek az emberek szánalmasak.
En nokent nem szeretek nokkel dolgozni, egyszeruen elviselhetetlenek ugyhogy megertem a ferfiakat.
Bar azt is hozza tennem, hogy egy igazi ferfi nem alacsonyodik le ennyire, az teszi a dolgat, es jol erzi magat a boreben. Nem erdekli masok velemenye.
Nekem tobbek kozt ez is a ferfiassag, ugyhogy az itteni hisztis kiskolykok szamomra tavol vannak attol, hogy ferfiszamba vegyem oket.
Majd amikor felnonek, akkor rajonnek, hogy mi volt a gond.
A felvetésed ott hibádzik, hogy a nők sokkal jobban vonzódnak a szexista, őket lenéző férfiakhoz, mint azokhoz, akik nagyban tisztelik őket.
tessék, a kedvedért: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!