Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt lenézik a nőket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt lenézik a nőket, válogatnak és gyűlölködnek, azok valójában elviselhetetlen, hisztis alakok, akik nem is érdemelnek tényleg nőt?

Figyelt kérdés
És ráadásul csúnyák is, meg férfiatlanok, gyávák kezdeményezni, sokuk az alapvető higiéniát is hanyagolja, stb. És akkor itt hisztiznek. Normális dolog ez?

2019. dec. 9. 15:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10-es, te meg ott hibáztad el, hogy egységesen az összes nőre ezt állítod. Vannak ilyen nők sokan, az tény. De nem mindegyik nő ilyen, mint ahogy megfogalmaztad.

Ez kb. olyan, mintha minden férfire egységesen tennék vmi kijelentést, hogy pl. nem tudják rendesen kielégíteni a nőket az ágyban, csak a szájuk jár.

2019. dec. 9. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
#11 én itt naponta 100x olvasom hogy A férfiak csak dugni akarnak, A férfiak csak a farkukkal gondolkodnak, A férfiak bármit megdugnának, ami él, stb. Szidni, gyalázni a férfiakat naphosszát lehet, azzal semmi baj, de abban a pillanatban, hogy bármi kritika ér titeket, egyből nőgyűlöletet kiáltotok.
2019. dec. 9. 16:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Én nem általánosítok. Mert általánosítani butaság. Amúgy meg a pasik többsége tényleg csak dugni akar. De hozzátettem, hogy a többsége, nem mind.
2019. dec. 9. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
S a nők mit akarnak?
2019. dec. 9. 17:04
 15/16 anonim ***** válasza:
28%

En csak a magam neveben beszelhetek, de en egy partnert akarok. Egy olyan ferfit, akit nem lehet manipulalni, akinek ki kell erdemelni a szerelmet es cserebe viszont szeret engem, ugy ahogy vagyok, a szemelyisegemet is, nem azt, hogy van valaki akit lehet dugni kis energiabefektetessel.

Valakit, aki kedves, akinek elveszek a tekinteteben, aki intelligens es nyitott, erdeklodik minden irant es nem gondolja azt, hogy ha valamiben o nem hisz, vagy nem tud rola, akkor az nem is letezik. Valaki, akivel az elet kis apro oromei kalandokkal valnak, aki spontan annyira, hogy hajnali haromkor elmenjunk setalni, mert egyikunk se tud aludni es gyonyoru az ejszaka.

2019. dec. 9. 17:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit akarnak a nők, mrt én csak saját magamat ismerem, a többi nőt nem. Én pedig már rég megtaláltam, amit ketestem, egy kedves férfi személyében, aki nem szokott picsogni.
2019. dec. 9. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!