Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy lányhaverja elviselhetetlen! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Megállás nélkül az orrom alá dörgöli,hogy ő régebb óta ismeri a barátom, kínos helyzetekbe akar hozni, beszól, fúr. Alapból is gáz, csomószor leissza magát, jelenleg viszonzatlanul szerelmes egy közös barátjukba és hisztizik miatta, bőg, nyafog, imádja ha rá figyelnek és rengeteget beszél. Nem csinos, nem érzem ilyen szempontból vetélytársamnak, sőt, másokat is idegesít, de én elég visszafogott lány vagyok, és nem tudom így se a buta viselkedését lereagálni. Egyre gyűlik bennem a harag és az idegesség, de nem akarok a szintjére süllyedni,a barátom meg általában legyint csak,hogy hagyd. Viszont nem akarom,hogy a lány miatt inkább kihagyjam az alkalmakat, mikor összegyűlnek a barátomék, szeretnék velük jóban lenni, jól érezni magam.2016. máj. 11. 18:35
1/4 anonim válasza:
Pedig sajnos az tűnik járható útnak.
Mondd meg barátodnak, hogy vagy beszél a csajjal a viselkedéséről, vagy döntenie kell, hogy melyikőtök veszt részt a társasági eseményen vele.
2/4 anonim válasza:
egyszerű likvidálni kell,különben ő fog téged kiiktatni.
3/4 A kérdező kommentje:
De hogyan? Barátom nemigen tud beszélni vele, mert csak annál jobban rákezd, már volt rá példa sajnos. Elkezdhetek én is beszólogatni, basztatni, lenne is miért, de nem biztos, hogy ezt akarom. És az is lehet,hogy a többieknek csak az jönne le, hogy jaj ezek a lányok hogy hisztiznek egymással. Jelenleg nem igazán látok megoldást a helyzetre és elég stresszesen érzem magam tőle...
2016. máj. 11. 20:24
4/4 anonim válasza:
Mondd meg neki amikor legkozelebb beszologat (akar egy osszejovetel alatt), hogy fejezze be a beszologatast, mert mar nagyon faraszto es nem kellene ennel jobban lejaratnia sajat magat, viselkedjen felnott modjara vagy ha nem tud, akkor alljon es takarodjon. Mindezt higgadtan es normalisan kozolhetned. Lehet hasznalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!