Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha extrém magányérz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha extrém magányérzetem van? Már néha tényleg elviselhetetlen. :/

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon nem jött össze semmi, neten ismerkedem, de mindig csalódok. :/ (Most jöhetne az, hogy biztos nagyok az elvárásaim, de nem erről van szó.)

Már nagyon vágyom arra, hogy valaki szeressen, főleg mert sokat vagyok egyedül. Nincs sok barátom és velük is ritkán tudok összefutni, olyan egyedül érzem magam. :/

Egyszerűen már nem tudom, mit csináljak, kérlek segítsetek. :(

Beszólást meg ítélkezést nem kérek, de ha valaki ad valami tanácsot, annak köszi. :)

21/L

2014. ápr. 19. 21:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy dolgot tudok mondani csak: Ne add fel! 17/F
2014. ápr. 19. 21:11
 2/17 anonim ***** válasza:
írj nekem és megbeszéljük, hogy miért nem működik nálad ez a dolog!
2014. ápr. 19. 21:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Itt valami magányos lányok estéje folyik?
2014. ápr. 19. 21:12
 4/17 anonim ***** válasza:
Több száz levélre készülj fel.
2014. ápr. 19. 21:16
 5/17 ASOT ***** válasza:

úgy néz ki 3-as.

1. rossz emberismeret.

2. naivság, hiúság

3. bezárkózás a 4 fal közé

4. vesd le Harry Potter láthatatlanná tevő köpenyét mert köbö úgy járkálhatsz amerre jársz

5. Tanulsz még? Ha igen ott is van lehetőséged, csak légy vidámabb, és ismerd meg jobban az illetőt mielőtt komolyra fordulna

6. dolgozol? - köbö mint a sulis -

7. Ideje lenni tenni is azért, hogy ez megváltozzon!

2014. ápr. 19. 21:17
 6/17 anonim ***** válasza:

Miért nincsenek nagyon barátaid? Van valami hobbid, szeretsz sportolni? Szoktál otthonról kimozdulni? A belső vagy a külső tulajdonságaiddal vagy elégedetlen?

Ha megpróbálsz ezekre a kérdésekre válaszolni nekem priviben, talán tudok valami tanácsot adni! :)

2014. ápr. 19. 21:18
 7/17 viktorvarga ***** válasza:
21 évesen menni kéne az ismerkedésnek.ha nemvagy tul szép alakits ki szex kapcsolatot,és abbol majd kialakul valami.most ez vadul hangzik de működhet..a net meg jó az ismerkedéshez ,plusszba.de önmagában szartseér
2014. ápr. 19. 21:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Akarok tenni érte, hogy ez megváltozzon, de nem tudom, hogy kezdjem el. :/
2014. ápr. 19. 21:24
 9/17 Beviz Elek ***** válasza:
Ne párkapcsolat reményével ismerkedj, csak beszélgess:)
2014. ápr. 19. 21:33
 10/17 ASOT ***** válasza:
meló vagy tanulsz még?
2014. ápr. 19. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!