Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha extrém magányérzetem van? Már néha tényleg elviselhetetlen. :/
Mostanában nagyon nem jött össze semmi, neten ismerkedem, de mindig csalódok. :/ (Most jöhetne az, hogy biztos nagyok az elvárásaim, de nem erről van szó.)
Már nagyon vágyom arra, hogy valaki szeressen, főleg mert sokat vagyok egyedül. Nincs sok barátom és velük is ritkán tudok összefutni, olyan egyedül érzem magam. :/
Egyszerűen már nem tudom, mit csináljak, kérlek segítsetek. :(
Beszólást meg ítélkezést nem kérek, de ha valaki ad valami tanácsot, annak köszi. :)
21/L
Noss, kapaszkodj meg a tollaidban mert mi férfiak a kedves vidám nőket szeretjük. És valószínűleg nem mosolygós kedves üde arccal mész el megvenni a kiflit a tejet meg a kakaót a boltba sem.
Szóval neked is azt mondom, szedd össze a kis pénzed és menj el frissítsd fel a ruhatáradat. Menj emberek közé. Utazz, ülj fel a vonatra nézelődj, menj kezdj el valamilyen sportot, mondjuk kezdetnek a tollast válaszd ne a siklórepülést, és szépen rombold le azt az erős berlini falat magad elől...
Nincsmit :)
Aztán holnap reggel ha felébredsz ne mond azt, hogy "áhhh minek..felesleges..nem érdekel...jó így nekem" Nem, nem jó így neked baccki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!