Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan extrém külsejű csaj, aki szerintetek szép?
Figyelt kérdés
Pl. gót, punk, rocker, stb.
Alapból nem vagyok oda értük, de ma a munkahelyre jött egy gót csaj, akit még én is nagyon szépnek találok!
2013. dec. 5. 19:47
4/10 A kérdező kommentje:
Küldj képet :D
2013. dec. 5. 20:00
6/10 anonim válasza:
Én Mode-os vagyok, kicsit gótos-féle :-)
7/10 anonim válasza:
Én nő vagyok és amúgy hetero, de pl. Makani Terror, vagy Maria Brink szerintem is szép.
29
8/10 anonim válasza:
maria brink attól az egy szem tetovált karjától minden csak nem extrém. makani terror meg förtelmes.
9/10 anonim válasza:
Terror Cat, Hannah Hospital, Sarah Sorceress szokták mondani Verena Schizophreniát de nekem csak a haja tetszik, amúgy meg nem szép.
Én meg gyönyörű voltam, amikor gyümiyoghurt színű hajam volt *.* Most piros, de majd lila lesz
10/10 A kérdező kommentje:
Terror Cat szerintem ronda, Makani viszont szép:)
2014. márc. 6. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!