Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen egy buta emberrel az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy buta emberrel az élet?

Figyelt kérdés

A párommal már együtt vagyok egy ideje és kezd halványulni az a bizonyos rózsaszín köd. Most látom azt, ahogy intézi a dolgait az életben, azt ahogyan bánik a pénzzel, azt amilyen a nézőpontja a világ dolgairól (bár igazából nem nagyon van neki). Nehezen lehet vele bármilyen felmerülő problémát megoldani, mert nem érti magát a problémát. Kifejezni sem tudja magát úgy ahogyan azt kellene, sőt sokszor minden kimerül abban, hogy igen-nem-nem tudom. Most már nagyon sok mindent látok, amit eddig nem láttam. Szerintem az intelligencia szintje bőven az átlag alatt van.

Nem voltam még ezelőtt együtt olyan emberrel, aki buta lett volna. Persze ezelőtt voltak olyan párkapcsolataim, ahol nem értettük egyet vagy más volt a gondolkodásunk, életfelfogásunk, de ez teljesen más. Ő tényleg buta.

33 éves jelenleg, nincs gyereke, nem volt még házas, nem élt együtt még senkivel sem, a szüleivel és a testvérével él.

Lehet-e ezen változtatni valahogy, vagy lehet-e együtt élni egy ilyen emberrel? Milyen következményei lehetnek annak, hogyha összekötöm vele az életemet. Mit kellene most tennem így, hogy már látom ezeket?

Nagyon jóravaló ember egyébként, hűséges, nem kacsintgat másfelé, szeret engem és mindig kedvesen bánik velem. Ha szeretnék menni valahova, akkor oda általában el is megyünk. Nem lusta ember, ha azt vesszük ilyen téren lesi minden kívánságomat. Vannak ilyen jó tulajdonságai is, ami ritka.

Mindezek ellenére úgy érzem rengeteg problémánk lehet a jövőben mindebből kifolyólag. Valakinek esetleg személyes tapasztalatai arról, hogy milyen egy ilyen emberrel hosszútávra tervezi? Volt már veletek hasonló, vagy esetleg vannak itt olyanok, akik olyan emberrel élnek együtt, aki buta?

2021. jan. 7. 18:57
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
30%
Az én férjem 15 éve nem tudja elmondani hogy mit szeret bennem azt mondja mindent és kész tetőtöl talpig és kivül belül ennyi.Ettől nem buta csak nem az az érzelgős fajta és inkább kimutatja minthogy beszéljen róla.
2021. jan. 7. 19:15
 12/51 A kérdező kommentje:
#8 - #9 Köszönöm, igen valahogy így értettem a kérdéseket.
2021. jan. 7. 19:16
 13/51 anonim ***** válasza:
66%
Volt egy szépségkirálynő barátnőm, ő tényleg olyan buta volt, mint a sár. Egyértelműen nem az eszébe szerettem bele, hanem a külsejébe. Olyan volt, mint egy játék baba, és esze is annyi volt szegénynek. Annyi, hogy vele nem tudtam beszélgetni, de amúgy jól megvoltunk. Nem emiatt ment tönkre a kapcsolat.
2021. jan. 7. 19:17
 14/51 anonim ***** válasza:
14%
*magával
2021. jan. 7. 19:17
 15/51 anonim ***** válasza:
42%

"Kifejezni sem tudja magát úgy ahogyan azt kellene, sőt sokszor minden kimerül abban, hogy igen-nem-nem tudom."

Szolgáltam fegyveres helyen, nálunk ez alapvető volt. Őszintén szólva a későbbi munkám során is megtanultam, hogy az emberek 99%-ának nem kell, és nem is szabad magyarázni, BŐŐŐőőőőővvvennnnn elég az IGEN, NEM, JOBBRA, ANYÁDBAN!, VISZONTLÁTÁSRA, kifejezések használata, esetleg egy nagy pofon mellé.

2021. jan. 7. 19:19
 16/51 anonim ***** válasza:
29%
tipikusan az a téma, ami csak hosszabb idő után mozdul valamerre. Nem lehet egyik napról a másikra változtatni rajta. Egy hosszú folyamat tud vele valamit csinálni.
 17/51 A kérdező kommentje:
#11 . Ez csak egy példa volt. Nem emiatt az egyetlenegy válasza miatt tartom az embert ostobának könyörgöm. Ellenben az én párom nem azt mondta, hogy mindent szeret bennem, hanem azt szereti bennem, hogy szeretem. Igazából szerintem egy ilyen kérdésre lehet válaszolni úgy is, hogy az embernek azon tulajdonságait mondod, amiért beleszerettél, vagy őt tartod megfelelő partnernek, azért örülnék, ha jobban kitudná magát fejezni, de természetesen nem lenne probléma azzal, ha azt mondja, hogy mindent, nem pedig azt hogy azért szeret, mert szeretem.
 18/51 anonim ***** válasza:
27%
Van ennél rosszabb! Hidd el!
 19/51 A kérdező kommentje:
#18 természetesen elhiszem, hogy van ennél rosszabb. Ha úgy gondolnám, hogy nincs, akkor már kiléptem volna belőle. Attól, hogy van ennél rosszabb, számomra ez a probléma jelenleg fenn áll és attól nem lesz jobb, hogy van ennél rosszabb.
2021. jan. 7. 19:21
 20/51 anonim ***** válasza:
44%

18.

Rosszabb mindig van! Bármilyen témában! :D

Szobrot kellene állítani a témában, hogy "Rosszabb mindig lehet!" - igazabb lenne, mint a sok posztmodern alkotás.

2021. jan. 7. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!