Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt tudnátok élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok élni egy olyan emberrel aki sofőr? Nyilván szeretitek egymást.

Figyelt kérdés

Ha nem miért?

Ha igen melyik munka módot bírnátok ki?

Melyiket várnátok el?

1.opció:Minden nap legyen otthon.

2.Heti 1-2 nap nincs otthon.

3.öt napot távol van, hétvén pedig otthon.

4.tíz napot távol van, négy napot otthon.

5.két hetet távol van, két napot otthon.

6.két hetet távol van, egy hetet otthon.

7.két hetet távol van majd két hetet otthon.

8.három hetet távol van,egy hetet otthon.

9.három hetet távol van, két hetet otthon.

10.egy hónapot távol van, egy hetet otthon.

11.egy hónapot távol, két hetet otthon.

12.egy hónapot távol, egy hónapot otthon.

13.két hónapot távol, egy hónapot otthon.

Légyszíves indokoljátok meg és kort is írjátok, köszönöm szépen.

2020. máj. 7. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem
2020. máj. 7. 21:16
 2/16 A kérdező kommentje:
1#Miért nem?
2020. máj. 7. 21:18
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Én nem szívesen járnék sofőrrel, mert szerintem nagyobb veszélynek van kitéve az, aki egész nap a volán mögött ül, mint az aki tömgeközlekedést használ/csak napi 1-2x ül autóba. Tehát tudatosan nem járnék söfőrrel.

DE a szerelem nálam nem így működik, ha megtetszik valaki és belé is szeretek, akkor nem foglalkozok a hivatásával, amíg egyéb "kritériumoknak" megfelel lelkiekben.

VISZONT én nem tudnám elviselni azt, ha csak hétvégente, vagy ennél ritkábban látnám a párom. Így értelemszerűen az 1., nagyon max a 2. opciót választanám, amit úgy tudnák vállalni, hogy tervezek is a férfival hosszú távra. Én nem érzem jól magam egy olyan kapcsolatban, ahol keveset látom / az idő 2/3-át egyedül kell töltenem. Azzal meg mit érek, hogy 2 hétig nincs otthon, de egy hetet igen? Attól abban az egy hétben én még mindig dolgozok, szóval csak délután 5-6 után tudunk együtt lenni, kövi nap meló van, ergó nem vagyunk fent nagyon sokáig, így az az egy hét is kevés ahhoz képest, hogy utána két hétig egyáltalán nem látom.

2020. máj. 7. 21:24
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Kizárólag akkor, ha minden nap otthon van, pl. futár vagy ilyesmi. Azért, mert apám nemzetközi kamionos, és láttam, hogy mit tesz az ember életével az, hogy alig van otthon. A saját házasságomban én ebből nem kérek.
2020. máj. 7. 21:24
 5/16 A kérdező kommentje:
3#köszönöm szépen 🙂
2020. máj. 7. 21:30
 6/16 A kérdező kommentje:
4#Mi történt?
2020. máj. 7. 21:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. A szüleim együtt vannak a mai napig, de látom hogy mennyire leépült a kapcsolatuk a folyamatos távollét miatt. Apám megszokta, hogy egyedül van, itthon is sokszor úgy viselkedik. Beszélgetni nem nagyon szokott, laptopozik helyette, vendég a saját házában, azt se tudja, mit hol keressen. Anyuval annyira arra vannak berendezkedve, hogy külön vannak, hogy ha hosszabb ideig szabin van apám, 2 napig elvannak, aztán elkezdenek szenvedni. Idegesítik egymást, útban van a másik. Nem tudnak beszélgetni, közös programozni se nagyon, nyaralásról is hazajönnek előbb, mert unják. Anyámat zavarja, hogy apámmal semmit nem lehet csinálni, apám meg állandóan egyedül van, ezért ilyenkor fárasztja anyám nyüzsgése. Alapvetően tökre elvan a saját világában, ami nem az ő hibája, hiszen az a megszokott, hogy nincs kihez szólni. De a családjának ettől még rossz, hogy ha itthon van, akkor is kb minek. Mindenkitől eltávolodott a sok év alatt. Persze szeretjük, de nem az igazi a kapcsolat.

Szóval látszólag minden rendben, de belül vannak gondok. Már van saját családom, soha nem lennék erre hajlandó, mindent tönkretesz.

2020. máj. 7. 21:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek van egy nagyon jó szakmája, amivel otthonról is tud dolgozni. Mellette a "hobbija" a kamionozás. Általában 2 évente váltogat a két munka között. Mindig nagy váltás ez, mert ugye sokáig állandóan itthon van, utána meg alig. De nekünk bejött ez az életforma. Most éppen kamionozik, 8-9 napot van távol, aztán 4-et itthon. Szerencsére nekem is olyan a munkám, hogy általában abban a 4 napban együtt vagyunk, és elég sok mindent tudunk együtt csinálni. Ha hetekig, hónapokig távol lenne, az nagyon nem tetszene, de neki sem. Persze így nem keres annyit, mint akik heteket távol vannak, de nekem is elég jó munkám van, és megvan már szinte mindenünk, tehát nem kell hajtani. Mi már 10 éve vagyunk együtt, de még mindig nagyon várom, mikor jön haza. És általában napi 1-1,5 órát beszélgetünk, míg ő vezet.
2020. máj. 7. 21:55
 9/16 anonim ***** válasza:
10%
A házvezető nem számít soförnek, a járművezető meg sosincs otthon. Sehogy nem jön ki ez a kérdés, valamj mindig hiányzik 🤷‍♂️🤔
2020. máj. 7. 22:16
 10/16 A kérdező kommentje:
7#Köszönöm szépen 🙂
2020. máj. 7. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!