Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtehetitek, hogy eltartsatok mert imadjatok/szeretitek a parotokat ezt tennetek vagy dolgozzon de NE is szakadjon meg nyilvan? 27F
Ez bolcs! Koszonom!
Es mit ert az alatt,hogy ugye ne szakadjon meg? Azaz On se engedne a helyemben hogy ne hozza melto munkat vegezzen? Azaz pl felsofoku szakkepesiteseivel mondjuk arkot asson, sorjazzon stb.?
Irodan ul de ettol is elfarad jobban mint egy farakodo munkas :D kikesziti a 20 perc tomegkozlekedes :( de jogsi kell a mai vilagban lesz is neki. En 18 eves korom ota vezetek :)
:D
Erre mit reagaltal a holgynek?
Én vagyok a nő, kérdező.
Számomra a kérdésed is furcsa, mivel mint írtam, alap dolog ma már az, hogy a nő is dolgozik.
Ezt ertem! De ne szakadjon meg! Ha teheti egy ferfi hogy tamogassa akit szeret akkor a durvan sok faraszto nem hozza melto munkat ne varja el. :( En nem varnam el.
De ha mar olyan szerencsesek hogy annyi a penz akkor nincs akadalya az "eltartasnak" sem.. ezt meg kell alapozni
Kikészíti a 20 perc tömegközlekedés? Wow, pedig az a 20 perc szinte semmi.
Mondom ezt viszonylag kényes nőként.
Nézd, szerintem dolgozzon, nem kell megszakadnia,de valami melo legyen, amit szeret. Akár részmunkaidős is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!