Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha megtehetitek, hogy eltartsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtehetitek, hogy eltartsatok mert imadjatok/szeretitek a parotokat ezt tennetek vagy dolgozzon de NE is szakadjon meg nyilvan? 27F

Figyelt kérdés
Parom fiatalabb nehany evvel huszas eleje. Iskolakkal nemreg vegzett es sikerult a lakhelyunktol 20 percnyire (jo buszkozlekedes, jogsija is lesz de meg nincsen) elhelyezkednie egy kis kozepes irodan. Hozzateszem latom mik vannak felsofoku vegzettsegekkel emberek sajnos nem olyan munkakorokben mozognak..meg sok helyen meg a protekciozas is. Szoval en most baromira megtehetnem h eltartom igy egy darabig de azt szeretnem h legyen munkatapasztalata elettapasztalata es ne burokban eljen DE amig kereste a munkat nem is engedtem volna neki hogy bealljon a gyartosorra! Vagy a huspultba sem. Latom rajta h marhara orulne neki ha most szolnek h egyetlen orat sem kell dolgoznia segitek nem csak 70%-ot hanem kb 100%ot de ki fogunk menni kulfoldre es kell a penz, van penz, de kell minel tobb. Szoval ez nem csettintesre ment. Tehat nem tartom el jelenleg itthon mert el fogunk menni majd es valoszinu azert dolgozni is kell ne ugy menjen ki hogy soha nem dolgozott es addigra lesz 25-26 eves. Szoval hogy felkeszultebben. Aztan ha jo minden es oregebb vagyok el tudom tartani ugy a csaladom hogy az asszonynak :D abszolut ne kelljen megszakadni DE ezt meg kell alapozni. Felreertes Ne essek Mindent nem fogok alatenni! Es ha csettint nem ugrok !!! Ezt nem szabad elrontani a pasiknak. Nem ugrunk azonnal nem mindent.. de segitsunk.
2018. dec. 20. 18:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Idős férfi vagyok. Én is így gondolkodom, ahogy te. Ne szakadjon meg a munkában, de dolgozzon! Ne engedd, hogy csak a plázákba járjon, manikűröshöz, pedikűröshöz menjen, barátnőivel kávézgasson, divatlapokat nézegessen (a te pénzeden!). Megszokja és majd meg is követeli.
2018. dec. 20. 18:57
 2/15 A kérdező kommentje:

Ez bolcs! Koszonom!

Es mit ert az alatt,hogy ugye ne szakadjon meg? Azaz On se engedne a helyemben hogy ne hozza melto munkat vegezzen? Azaz pl felsofoku szakkepesiteseivel mondjuk arkot asson, sorjazzon stb.?

Irodan ul de ettol is elfarad jobban mint egy farakodo munkas :D kikesziti a 20 perc tomegkozlekedes :( de jogsi kell a mai vilagban lesz is neki. En 18 eves korom ota vezetek :)

2018. dec. 20. 19:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Manapság azaz alap, hogy a nő is dolgozik.Nem is értem ezt az eltartás dolgot. Az exem felhozta egyszer, mikor az összeköltözésről beszélgettünk, hogy : " jobb is ha még most nem tudunk összeköltözni, mert most nem tudnálak eltartani." Eltartani?:D Ember...
2018. dec. 20. 19:02
 4/15 A kérdező kommentje:

:D

Erre mit reagaltal a holgynek?

2018. dec. 20. 19:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a nő, kérdező.

Számomra a kérdésed is furcsa, mivel mint írtam, alap dolog ma már az, hogy a nő is dolgozik.

2018. dec. 20. 19:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Ezt ertem! De ne szakadjon meg! Ha teheti egy ferfi hogy tamogassa akit szeret akkor a durvan sok faraszto nem hozza melto munkat ne varja el. :( En nem varnam el.

De ha mar olyan szerencsesek hogy annyi a penz akkor nincs akadalya az "eltartasnak" sem.. ezt meg kell alapozni

2018. dec. 20. 19:10
 7/15 A kérdező kommentje:
En azt sose mondtam,hogy semmit se csinaljon! :D tehat ne csak uljon szerintem sem, de ne rokkanjon a munkaba
2018. dec. 20. 19:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kikészíti a 20 perc tömegközlekedés? Wow, pedig az a 20 perc szinte semmi.

Mondom ezt viszonylag kényes nőként.

Nézd, szerintem dolgozzon, nem kell megszakadnia,de valami melo legyen, amit szeret. Akár részmunkaidős is.

2018. dec. 20. 19:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem talalt 6 orasat :( de rajta van az ugyon! :D a 4 ora/nap szerinte is keves! A 6 lenne az ideal.
2018. dec. 20. 19:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd nagy lesz a koppanás, ha mentek külföldre, és nem a végzettségének megfelelő munkát kell végeznie, esetleg kis irodai munkáról majd csak álmodozhat. Az első évek külföldön nem arról szólnak, hogy beülsz a kényelmes, jól fizető állásba. Aztán majd elmúlik a hatalmas szerelem, neked meg egyre terhesebb lesz, hogy el kell tartanod, te gürizel, ő meg otthon ül. Ha hazaérsz fáradtan, ő meg épp a barátnőivel ment koktélozni.
2018. dec. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!