Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha megtehetitek, hogy eltartsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtehetitek, hogy eltartsatok mert imadjatok/szeretitek a parotokat ezt tennetek vagy dolgozzon de NE is szakadjon meg nyilvan? 27F

Figyelt kérdés
Parom fiatalabb nehany evvel huszas eleje. Iskolakkal nemreg vegzett es sikerult a lakhelyunktol 20 percnyire (jo buszkozlekedes, jogsija is lesz de meg nincsen) elhelyezkednie egy kis kozepes irodan. Hozzateszem latom mik vannak felsofoku vegzettsegekkel emberek sajnos nem olyan munkakorokben mozognak..meg sok helyen meg a protekciozas is. Szoval en most baromira megtehetnem h eltartom igy egy darabig de azt szeretnem h legyen munkatapasztalata elettapasztalata es ne burokban eljen DE amig kereste a munkat nem is engedtem volna neki hogy bealljon a gyartosorra! Vagy a huspultba sem. Latom rajta h marhara orulne neki ha most szolnek h egyetlen orat sem kell dolgoznia segitek nem csak 70%-ot hanem kb 100%ot de ki fogunk menni kulfoldre es kell a penz, van penz, de kell minel tobb. Szoval ez nem csettintesre ment. Tehat nem tartom el jelenleg itthon mert el fogunk menni majd es valoszinu azert dolgozni is kell ne ugy menjen ki hogy soha nem dolgozott es addigra lesz 25-26 eves. Szoval hogy felkeszultebben. Aztan ha jo minden es oregebb vagyok el tudom tartani ugy a csaladom hogy az asszonynak :D abszolut ne kelljen megszakadni DE ezt meg kell alapozni. Felreertes Ne essek Mindent nem fogok alatenni! Es ha csettint nem ugrok !!! Ezt nem szabad elrontani a pasiknak. Nem ugrunk azonnal nem mindent.. de segitsunk.
2018. dec. 20. 18:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

En 2 diplomas gepesz & villamosmernok vagyok. Es mindketten meg keszulunk fel. Most leginkabb o. Uj szakmat tanul ami szakma, lehet meg 1 suli,angol stb stb.

Emiatt nem hagytam buborekban! Most ha ugy megy ki hogy soha se dolgozott kinn meg kell az neccesebb

2018. dec. 20. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kérdést tettél fel a 2. szám alatt. Arra válaszolok: azon a kifejezésen, hogy ne szakadjon meg a munkában, azt értem, hogy (mivel te jól keresel) nem kell vállalnia másodállást, nem kell vállalnia többletmunkát csak azért, mert pénz kell a megélhetéshez. Cseppet sem arra gondoltam, hogy diplomával a kezében pl. árkot ásson. Úgy veszem észre, hogy a hölgy szeretne semmittevésből megélni (melletted). Beszéld csak rá, hogy dolgozzon,mint minden más ember.

Egyébként, a nagy korkülönbség ellenére is nyugodtan tegezz vissza, hiszen itt a gyik-en ez a bevett szokás. Köszönöm, ha megfogadod a kérésem.

2018. dec. 20. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha lenne annyi fizetesem hogy mindent egyedul kitudok fizetni es meg igy is van sporolt penzem akkor nem bannam ha nem dolgozik viszont elvarnam hogy a hazimunkat o csinalja ha mar otthon van illetve en dontenem el mire koltunk.

Pl o nagyon szeret utazni de ez draga mulatsag, teha akkor utaznank ha en is szeretnek, kulonben meg reszmunkaidot vallaljon es gyujtse ossze a penzt az utazasra. Ugyan igy az auto... Most dolgozik, van uj auto amit 95%ban o hasznal en meg jarok az oreg rozsdas autoval. Ha csak en dolgoznek akkor nem vennek neki uj autot azert hogy neha elmgy a boltba. Kapna pl egy 10-12 eves autot ami megbizhato.

Ha kulfoldre mentek akkor jobb ha nem szoktatod hozza az otthonlethez :D Mi is kulfoldon vagyunk es nagyon megkell dolgozni a penzert.

Bar ha orvos vagy, mernok, stb akkor jol tudsz keresni, viszont ha szallodat mesz takaritani akkor orulsz ha tudsz felretenni valamennyit.

2018. dec. 23. 14:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Irtam feljebb 2 diplomas mernok vagyok. :) De mint mindenkinek nekem is van meg tanulnivalom. Jo pap is holtig tanul. :D A parom is tanul meg, szakmat is stb.
2018. dec. 25. 23:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem az teljesen alap, hogy a nő dolgozik. Mindegy mit, a szakmájában vagy nem abban, de legyen szorgalmas. Lehessen látni rajta, hogy segíteni akar. Nem akar függeni tőled.

Én biztos rosszul lettem volna a gondolattól is, ha bárki elakarna tartani.

16 éves korom óta dolgozom. Sok mindent csináltam, önkéntes is voltam...

És most sem a szakmában dolgoztam, de amiért megdolgozom az az enyém.

Azt a tudást és tapasztalatot senki soha nem veheti el.

Hagyd munkát nézegetni, mi az amit szívesen csinálna.

De az se baj, ha "megszakad" a munkában, mert legalább megtanulja értékelni a pénzt. Azt, hogy nem hullik minden az ölébe. :)

2018. dec. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!