Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nyugodt, unalmas, kiszámítható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugodt, unalmas, kiszámítható élet egy "rendes" emberrel vs. Vidámabb, de stresszesebb élet egy nem hűséges emberrel?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy ez erős sarkítás. Mi a nehezebb, a hosszú távú kapcsolatok monotonitása vagy egy csalódásokkal tűzdelt kapcsolat?
2016. júl. 10. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
nem kerülnék ilyen helyzetbe. Inkább egyedül. Ha választani kell akkor az utóbbbi. Én sem vagyok monogám nő, ha megbeszéljük hogy találkozgatunk mással is akkor nincs gond.
2016. júl. 10. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Természetesen a nyugodt, kiszámítható életre vágyom.

A mai ember a média, a bulik, a "szabadság", a liberális szemlélet által olyan sok mindent megkap, ezért egyre több kell ahhoz, hogy ne unatkozzon, ki legyenek elégítve vágyai.

Ez olyan, mintha megszokod a sós, nagyon fűszeres ételt, utána a "normál" már ízetlen lesz, ha pár hétig üdítőt iszol csak, a víz le se fog menni.

Az élet is ilyen.

Pedig régen szórakozóhelyek, koncertek, tévé, internet hiányában, helyenként sokkal szigorúbb erkölcsök között élve a sokkal kevesebb ingerből, ami érte őket sokkal többet ki tudtak hozni!

Nekem egy hűséges társ kell, akinek a szex csak része a kapcsolatnak, de nem motorja. Gyerekeket szeretnék, családi életet, néha közös programokat, néha otthon egymással foglalkozást, néha otthon egy légtérben, de külön-külön olvasgatást, hobbizást...

Számomra ez a vidám élet, szeretem a nyugalmat, engem feltölt és nem untat.

2016. júl. 10. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
A nyugodt élet nem egyenlő az unalmassal. Én általában nyugodt vagyok, nem balhézok de azért eljárok szórakozni ha úgy van csak nem a diszkókba.
2016. júl. 10. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Első vagyok, temperamentumos, spontán, van amikor kimegyek pl Bécsbe inni egy üdítőt is vissza jövök. Kellene a fenének ilyen partner. Olyan sem aki megcsal. Sosem leszek ilyen helyzetben. Inkább egyedül.
2016. júl. 10. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Ez elégi egyéni beállítottságtól is függ. A szüleimnek az első verzió rendben van, nekem viszont az baromi kevés lenne, én gyűjtöm az élményeket, ha tudok, utazok, járok tömegrendezvényekre, ami sokaknak nyűg, járnék egy rakás olyan helyre is, ahova egyedül nem lehet menni, csak egyedülállóként nincs kivel, így azokról csak hallgatom vágyakozva az ismerőseimet, akik a párjukkal eljutnak. Viszont a stresszes élet sem jó, és a hűtlenséget kirúgással jutalmazom. Szóval nekem egyik verzió sem lenne megfelelő az általad lehetőségként kínáltak közül, így én inkább maradnék egyedül, ha csak ezek közül lehetne választani.
2016. júl. 10. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
"Pedig régen szórakozóhelyek, koncertek, tévé, internet hiányában, helyenként sokkal szigorúbb erkölcsök között élve a sokkal kevesebb ingerből, ami érte őket sokkal többet ki tudtak hozni! " - Sokkal kevesebb inger? Aha, háborúk, forradalmak, menekülés, félelem, bújkálás, még anyukámat is szigorúbban vették az iskolákban az átkosban, mert az anyja kántor volt, és sokkal jobban kellett tepernie az eredményekért, mint a pártbérenceknek... Ennyit az ingerszegény régebbi időkről...
2016. júl. 10. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
21%

Ez így tömény marhaság.

Az első pasi mellett te is alakítod, milyen legyen az életetek, nem kell unalmasnak lennie. Persze, vannak a szürke hétköznapok, mikor vacsorát főzöl aztán együtt megeszitek, megbeszélitek milyen volt a nap. Van aki ezt meghittnek hívja, van aki unalmasnak...

Másrészt ha jól érzitek magatokat egymás társaságában, biztos szívesen kísér el programokra, kirándulásokra, már csak a társaságod miatt is, és hogy neked örömet szerezzen.

A hűtlen pasi mellett legfeljebb stresszes lesz az életed, nem vidám.

Te leszel, aki otthon mos-főz, biztosítja a biztos hátteret, amíg a hűtlen fél el-eljár csajozni, és örülj, ha mindig hazatér hozzád... zabálni.

Semmi öröm nem vár rád, mert a bulik, a randik, az izgalmas esték a szeretőknek lesznek fenntartva, a tiéd a piszkos munka.

2016. júl. 10. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugodt, unalmas, kiszámítható élet egy rendes emberrel. Miért ne lehetne vidám az élet egy rendes, unalmas emberrel? Én pl. unalmas, rendes, de vicces vagyok. Nem sportolok, nem izgalmas az élet mellettem, de van humorérzékem. A vidámsághoz csak jó humorérzék kell más nem.
2016. júl. 10. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!