Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy vette rá magát az osszekoltozesre? Túl korai lenne nekünk?
8 hónapig jártunk aztan szakítottunk mert messzire költözött. A vírus miatt ismét egy teruleten lakunk és újra kezdtünk járni. Kb 3 hónapja járunk (bo egy ev születünk volt)
Neki jelenleg nincs állandó munkaja és a szüleivel lakik én is a szuleimmel lakom.
En mar szeretnék osszekoltozni, de neki ezt nem mondtam. Ki kezdeményezett es hogyan?
Milyen tanácsot tudtok adni ezt illetoen? Tipp stb.
28N 31F
Ha rá kell venni magad, az már régen rossz.
Mi 1000 km-ről tartottuk fenn a kapcsolatot (félévig online, aztán távkapcsolatban), és már alig vártuk, hogy végre együtt élhessünk. :)
Nekem még voltak elintézni valóim otthon, ezért "csak" félévvel az első találkozásunk után tudtam költözni - bár, a napokat összeszámolva talán egy hónapnyit töltöttünk együtt előtte -, de már majd' kiugrott a szívem, hogy jöhetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!