Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együtt lehet úgy élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lehet úgy élni egy emberrel, ha büdösnek talál mindent és mindenkit?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek extra érzékeny a szaglása, abnormálisan észleli a illatokat és a szagokat is. Pl. amikor számomra nincs se illat, se szag a lakásban, ő meg akar őrülni az undortól. Beleszippant a hálószobánkba: "büdös van, szellőztessünk". Büdösnek találja a számat folyton, a ruháimat, egyszerűen mindent.

Ez most hercegnő hiszti vagy létező betegség?

f/30

2020. nov. 30. 10:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Én gyengénlátó vagyok, mégsem érzem betegesen a szagokat, mert amiről a kérdező ír az beteges.Otthon időnként szellőztetek, reggel rendszeresen, ha a munkából hazamegyek csinálok egy kereszthuzatot, de ennyi.

Én is érzékeny vagyok a szagokra, főleg az ápolatlanságra,az ételszagú ruházatra, de ez nem azonos azzal,hogy ne lehetne átmenetileg leizzadni.

A konyhát bármennyire szellőzteted, hiába van páraelszívó,az ételszagot lehet érezni.

De ahol rendszeresen takarítanak, szellőztetnek,ott nem lehet büdös.

2020. nov. 30. 11:17
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem bírnám.

Az egy dolog, hogy valaki valamire érzékeny. Ezzel nyilván ő maga is tisztában van. Mint ahogy azzal is, hogy hacsak nem egy Domestos-termékbemutatóteremben él, akkor mindennek, és mindenkinek lesz több-kevesebb szaga.

De az, hogy folyamatosan ba**tat ezzel, na, az a kötözködő kategória.

2020. nov. 30. 11:28
 13/27 anonim ***** válasza:
68%

Szexelni tud? Mert ha a szádat büdösnek érzi...

"átlag férfitól nem megszokott higéniában élek"

Ez azért qrva kiábrándító, hogy átlag férfi higiénia az egy szint.

2020. nov. 30. 11:29
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
#7: akkor nem hiszti, de meg kell tanulnia elfogadni ezeket.
2020. nov. 30. 11:30
 15/27 anonim ***** válasza:
94%
Menj vele el az állatkertbe, baszd be az elefántok közé és hagyd ott.
2020. nov. 30. 12:53
 16/27 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt nem bírnám elviselni. Volt lakótársamnak volt nagyon érzékeny az orra, de nem csapott ilyen műsort.
2020. nov. 30. 12:55
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

Menjen ahova akar...

Ez a fajta kényeskedése teljesen megöli a kapcsolatot és a normális életet is...Szerintem amúgy az ő s*ggéből jön a szag. :D

2020. nov. 30. 15:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem ez hiszti. Azt elhiszem, hogy jobban érzi a szagokat, de hogy ezt egy nap ezerszer el is mondja, és hogy még mindig nem tanult meg ezzel együtt élni, ez nettó hiszti.
2020. nov. 30. 15:06
 19/27 anonim ***** válasza:
94%
Na most végül is elolvastam őket, és látom, hogy mindenki ugyanezt írja, szóval ja.
2020. nov. 30. 15:07
 20/27 anonim ***** válasza:
29%

En ilyen vagyok, nem vagyok beteg. Ha mas is igy erezne a szagokat, visitana. De ezerszer kiderul, hogy nem tevedek, nem kepzelges.

Kerdesedre valaszolva. En abban vagyok mas, hogy en nem tudok csak ugy egyutt elni valakivel. Van ferjem, de nagyon nehez volt olyat talalnom, aki atment a teszten.

2020. nov. 30. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!