Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan mindenki azt írja hogy aki görcsösen keres párt, az azért nem talál vagy valami ilyesmi?
Tehát te is okosat próbáltál mondani?
Nekem még az se jön össze hogy vissza írjanak társkeresőn, az sem hogy az életbe tetszenék valakinek! De bezzeg a körülöttem lévő pasinak mindbek van csaja, felesége, családja. Nem értem hogy csinálják.
Csak egy elmélet.
Úgy gondolom, nem azért nem talál elsősorban valaki párt, mert görcsösen akarja, hanem mert ettől várja azt, hogy az élete elinduljon.
Teszem azt, ha annyiból áll jelenleg az életed, hogy elmész dolgozni, hazafelé menet be a boltba majd irány haza akkor hiába is várod.
Nézhetsz ki jól, ha mellette unalmas vagy, nem érdekel semmi és nem is nagyon akarsz semmit csinálni a szabadidődben.
Ha van valami amit szeretsz csinálni és ott találkozol egy szimpatikus személlyel akkor már eleve van egy közös pontotok amiről rengeteget tudtok beszélgetni és közösen csinálni is .
Ez csak saját vélemény, de úgy gondolom, hogy olyan emberré kellene válnod akivel szeretnének közös időt eltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!