Van aki szintén nem talál párt magának?
Nem igazán találok egy ideje.
26/f
4
Mondjuk neked még nem is a pasizáson kéne hogy járjon az agyad.
Dettó. Akinek tetszek az nekem nem általában, meg fordítva, ha mégis akkor meg kiábrándulnak belőlem valamiért (az okot ők sem tudják megmondani).
Viszonzott szerelmet még sosem tapasztaltam így 25 évesen. Barátok nélkül meg nehéz, nekem sincsenek már, munkahelyről volt egy rövidebb kapcsolatom, de ott se volt igazán szerelem mert nem jutottunk el odáig, mára meg már annyi embert kirúgtak, hogy szinte csak férfiak meg öregasszonyok maradtak.
Bár én visszahúzódó is vagyok esetek többségében, de ami volt azt mindig én kezdeményeztem, különben még annyi se lett volna.
Állítom, hogy igazából sikertelenségem fő oka a lehetőségek hiánya (nincsenek barátaim akikkel mehetnék bárhova, kevés a korombeli a környéken és munkahelyen, elég kihalt helyen élek).
Rossz ez így, de az biztos, hogy nem vagyunk egyedül, bár tudom ez sovány vigasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!