Ismersz olyan magas embert, aki nehezen talál magának párt?
Mondjuk kezdjük ott, ki számít magasnak?
Egy 150 centis kicsi nőhöz már egy 180-as fickó is magas.
Igen.
(Indok: konzervatív keresztény, és hasonló párt szeretne magának - amúgy 30as nőről van szó. Tesz is érte, jár kifejezetten keresztények által, keresztényeknek szervezett programokra, ismerkedik emberekkel, fórumozni is szokott. Sztem az indokok, ami miatt nem talál:
- nem kifejezetten szép (amúgy egészséges testalkatú, csinos, jól öltözött nő, de nem modellszépségű az arca és nem is fitnesztestalkata van, csak szimplán nem elhízott)
- azokra a programokra, amikre megy, ált. a bejáratott közeg jár, sokan párostul
- egy randi jött össze neki ilyen helyen, ott meg a pasas kényszerbeteg volt (randin rövidre zárta, és otthagyta a szóban forgó nőt du. 4kor, hogy neki fél óra múlva mosnia kell)... ezt meg nem akarta így vállalni az ismerősöm, mert ő nem szereti ennyire betáblázni a szabadidejét és szereti a spontaneitást is
- akiket neten és más helyen ismert meg, ott eléggé jellemző, hogy a pasik ujjonganak, hogy ó, egy konzervatív keresztény nő... aztán kiderül, hogy náluk addig ér el a konervativizmus, hogy szidjuk a melegeket és a migránsokat, de amint kiderül, hogy ő házasodás után szeretne csak szexuális életet élni, iszkolnak, mint malac disznóvágáskor (a nagy "konzervatív keresztény" férfiak :D)
3, Pedig a magas lányok a legvonzóbbak :3 Pedig én "csak" 192 vagyok.
Amúgy én se tudok, mert túlzottan lelkis vagyok, idealista stb, stb... Szóval nem a magasságom miatt van
A magasság vagy akár annak hiánya nem kellene, hogy hátrányt jelentsen. A valódi okai általában:
- önértékelési probléma
- felszínes ideálkép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!