Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 20-as 30-as éveiben lévő 180+ magas nő, aki magassága miatt nehezen, vagy nem talál párt magának?
Hala jo istennek 169 cm vagyok 21L
Es amikor 16 eves korom ota nem nottem mindig halat adtam az Urnak h ennyi cm maradtam mert minden extra jokepu pasi 174-175-180 cm magassag korul volt akik eddig valaha is tetszettek. Van egy csoporttarsam 178 cm magas lany :( egy csunya fiuval jar, mert csak o nem alacsonyabb nala
XD nem am! Nyugi. Szereti de a fiu tenyleg ordenale ronda.
Es nyugii nagyon jo 180-185 sot 190cm magas pasik is vannak. En mondjuk a 21 evem alatt talan 10 et lattam. De lehet csak azert mert a 185 felettiek nalam alapbol kiesnek bukoo tul magas szamomra nem vonzo ogre-k. De ha tul alacsony az se jo. A velem egymagasat es a nalam 4-10 cm vel magasabbat is kedvelem :)
Mindenki azzal jon h "a magassag nem szamit" de a szivunk melyen nokent nem jonnenk ossze nalunk 4-5 akar 10 cm vel alacsonyabbal. TUDOM VANNAK KIVETELEK DE NEM KELL BEUGATNI. IGEN VAN AKINEK ALACSONYABB A PASIJA JO. :D nyugi
Én 191 vagyok, igaz férfi, de szerintem nem a magasságon múlik.
Ismerek több 180körüli nőt aki egyedülálló, de ott nem a magassággal vannak gondok. :)
Szerintem (sokak szerint) egy szép magas vékony hosszú combú nőnél nincs is szebb. Nem véletlen hogy a modellek magasabbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!