Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van aki szintén nem talál...

Van aki szintén nem talál párt magának?

Figyelt kérdés
Évek óta nincs társam. Valamiért nem jön össze semmi. Nincs ideálom, tetszett már vékonyabb,erősebb alkatú is. Aki nekem tetszene annak én nem tetszem, vagy csak szexre kellenék neki,ez megy már hosszú ideje. Sajnos nincs baráti társaságom. A munkahelyen nem jött össze semmi eddig. Járok edzőterembe hetente háromszor, ( ez hobbi, nem pasizás miatt járok oda ) de ott se tudtam semmilyen kapcsolatot kialakítani. Nem vagyok visszahúzódó se, kezdeményezni is szoktam ha úgy van. Volt már akinek szintén hosszú évekig nem volt senkije de végül sikerült párt találnia?
2020. máj. 2. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bizonyvan.
2020. máj. 4. 06:00
 12/12 Kornikus00 ***** válasza:
Csak a ronták és az átlag alattiaknak nem jön össze barátnő! Az átlagosoknak is necces a dolog. De nem lehetetlen.
2020. máj. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!