Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kornikus00 kérdése:
Most komolyan mindenki azt írja hogy aki görcsösen keres párt, az azért nem talál vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
Akinek már sok éve nincs párkapcsolata, az nem hiszem hogy azért nem talál mert görcsösen keres, de hát mit-kit keresne ha egyszerüen esélyt se adtak rá hogy keressen, és még mielőtt ismerkedne lerázzák? Az ilyen előbb utóbb feladja. És nem keres! Eltelik egy időszak és újra keres, és újra nem. Mert értem miköze a görcsös keresésnek a sikertelenséghez! Volt olyan időszak mikor mikor keresgéltem párt, de volt olyan időszak mikor nem! És mikor nem keresgéltem akkor sem történt semmi, talán 2 évig nem kerestem gorcsösen ahogy szokták mondani. Aki átlagos annak mind egy hogy keresi-e vagy nem, így se meg úgy se lesz párja?2020. máj. 2. 18:29
11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is igaza van az utólsónak! Na és kinézet is számít nekik, valóban a pénz a lényeg, ezt úgy magyarázzák ki, hogy kell nekik a biztonság, és olyan férfi aki céltudatos és magabiztos, erre a pénz, jó munkahely, és autó a bizonyítvány, ha ez meg van, nem lessz elveszve senki.
2020. máj. 2. 19:40
12/20 anonim válasza:
Engem mindig akkor hagytak el mikor anyagilag lecsúsztam. Mig volt pénzem addig igy meg úgy szeretlek stb... és nagyon sok nő monfjuk úgy a 95%-helyezkedik próbál a jóba bele kerülni egy készenkapott világba ahol csak élvezni akarja az életet. Egy olyan embert keres maga mellé a legtöbb nő aki megvalósitja az álmait. Nyaralás,kirándulás,szórakozás,shoppingoláa,éttermezés kocsikázás nyakra főre.. csak hát ezt nem mindenkinek bírja a pénztárcája . Ezért keres minden nő átlagon felülit mert azok tehetősek. Jó helyre akarja mindegyik rakni a pi***ját.
13/20 A kérdező kommentje:
Utólsó, teljesen így van
2020. máj. 2. 19:55
14/20 anonim válasza:
A normális nők nem a pénzre mennek. Nyilván legyél független anyagilag, ne nekem kelljen eltartani téged (bár a férjemmel épp összejöttünk, amikor munkanélküli lett és egy darabig én adtam neki kölcsön, viszont láttam rajta, hogy küzd és nem csak otthon sajnáltatja magát). De nekem nem kell Bmw meg tengerpart. Dolgozzon a férfi, legyenek céljai, ne csak keseregjen, hogy "jajj, de csóró vagyok".
15/20 anonim válasza:
Iskola óta folyamatosan dolgozom. Van félretett pénzem is van kocsim is. De a nők igényeihez átlagon felüli pénztárca kell. A legtöbb mind ezt mondja.. nemszámit a pénz.. de ha nincs nyaralás nincs ez az amaz stb megvannak halva. Sőt ez náluk a leg alap hogy azthiszik mindenki tzdja finnanszirozni a vágyaikat.
16/20 anonim válasza:
Egyrészt igaza van annak, aki azt írta, hogy az élete elindulását várják sokan a párkapcsolattól. Másrészt a görcsösség abban nyilvánul meg, hogy ha ellenkező neművel beszél, nem tud rá csak emberként tekinteni, hanem ilyen "na, legyen már valami, szex, vagy kapcsi? Pasid van, nem ismerkedsz? Akkor hülye qrva, következő!"
17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó. Te nem utolsó de hülye is vagy már ne haragudj
2020. máj. 2. 22:14
18/20 anonim válasza:
Nahh, legalább kiderült, hogy miért nem áll szóba veled senki 😃
Ez a viselkedés és szemlélet elfogadhatatlan. Barátaid sem lesznek így, nemhogy párod... 🤦♂️
19/20 anonim válasza:
Mintha ismernéd őt 18#
Hagyjuk már az előítéletet egy ismeretlennel szemben, semmi értelme nincs!
20/20 A kérdező kommentje:
Így van nem ismer senki, de mégis elítélnek a külsőm miatt.
2020. máj. 4. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!