Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szar érzés, ha körülöttem mindenki talál magának vmilyen kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Annyira, hogy nagyon.
2016. febr. 2. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Körülöttem majdnem mindenki talál magának kapcsolatot, de közülük mindenki olyan pasival jön össze, akivel én nem jönnék össze. Így nem rossz érzés.

L21

2016. febr. 2. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
talán a saját életeddel kellene foglalkozni és nem mindig a máséval.
2016. febr. 2. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
forever alone immáron 21 éve, fuck yeah :)
2016. febr. 2. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
szerencsére sose érdekelt, h másnak mije van :) nem ettől fogom jól/rosszul érezni magam
2016. febr. 2. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem jó egyedül, de én is valahogy úgy vagyok vele mint a 2-es. Az kicsit sem zavar hogy mások boldogok, csak attól tartok hogy ha végre egyszer találok valakit, akkor ő egy olyan nő lesz akit már mások "tönkretettek" mire megismerkedem vele. Na ezzel viszont tényleg nagyon rossz érzés lenne szembesülni. És ennyi idősen ahogy telnek az évek ez egyre inkább aggaszt... :\ 26F
2016. febr. 2. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem elég szar érzés.Ez már csak rosszabb lesz.
2016. febr. 2. 22:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem xar érzés, hanem inkább vicces. Azért, mert:

1, szinte senki sem tudja értékelni ezeket a kapcsolatokat (nem érzékeli, hogy mennyire szerencsés, hogy társa van), ezért hamar tönkre is mennek. Éppen ezért:

2, a rózsaszínködös kapcsolatok esetén ez a szám jut eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=c0RCwb_Alsc

2016. febr. 2. 22:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy ideig szar érzés volt, de aztán rájöttem, hogy jobban járok, ha magammal foglalkozom, ahelyett, hogy másokra irigykednék.

Azóta nem szar érzés. :D

20N

2016. febr. 3. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem szar érzés, nekem semmivel se jobb vagy rosszabb ha vki talál magának párt. Annyi a változás ha egyik haverom/barátom összejön egy csajjal akkor ő után kb mint aki felszívódott volna
2016. febr. 3. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!