Csak én vagyok ennyire magam alatt, vagy mindenki talál magának gondot?
Nekem az a tapasztalatom, hogy 2 fajta ember van az utcán:
1) Boldog, röhögcsélő társaságok, ez adja a többséget és sajnos ennek a csoportnak a fele ráadásul még szomorúbbá teszi a szomorút.
2) Szomorú, magányos (néha még kövér is, mint én)
Én az utóbbiba tartozom és tartok tőle, hogy ezek vannak kevesebben. Nekem semmi okom nincs rá, hogy tartósan boldog legyek. Úgy érzem, senkinek sem kellek, és aki (családban, mert máshol lehetetlen) mégis azt mondja, hogy szeret, azt nem bírom elhinni a bánásmódja miatt.
Konkrétan olyan, mintha sehol nem lenne rám szükség, semmi örömöt nem okozok másoknak, esetleg néha azoknak, akik csúfolnak, de nekem egyszerűen nincs senkim, mindent egyedül kell megoldanom, ami most számít.
Abban értek veled egyet, hogy mindenki talál magának gondot- Ez a megfogalmazás kiváló.
A többit önsajnáltató szövegnek tartom, biztos őszinte vagy, de az, hogy itt közzé teszed a bánatodat még nem fog változni semmi.
Nem csak te vagy így...
A megoldás egyértelműen fejben dől el. Azt mondod, hogy kövér vagy... fogadd el magad így, vagy ha nem tetszik, akkor fogyj le (sporttal, akár otthon! :))!
Próbálj meg változtatni! Beszélhetsz róla otthon, kérj segítséget, ha kell! Elhiszem, hogy nagyon nehéz, de más út nincs... :/ Pontosabban van, ami az, hogy így maradsz, magányosan. De te elmondtad, hogy így nem érzed boldognak magad!
Na, erőltesd meg magad egy kicsit! :D
Sok sikert! ;)
Teljesen egyet értek veled...
Ha bármit próbálsz tenni ami számodra kicsit is boldogságot jelent, jön valaki aki egyből elveszi a kedvedet és kicikiz:(
Ennél nincs rosszabb, és te próbálkozhatsz bármivel...akkor is csak rossz marad az egész mert senki sincs aki igazán melletted lenne, vagy aki csupán megértene...
Azt érzed, hogy egyedül vagy...és hiába vagy egy zsúfolt, emberekkel teli utcán ahol akár ismerheted még a felét is, de te akkor is egyedül vagy...
Talán valami ilyesmi lehet amit érzel...na meg azt az undort ami nap mint nap ér mikor rád néz valaki, mert tudod mit gondol, meg sem kell szólalnia...és ki sem megy a fejedből hogy kövér vagy... a nap minden percében ezen agyalsz, de ha valami véletlen csoda folytán elfelejtenéd jön egy bunkó paraszt és emlékeztet rá:((
Szörnyű ez az érzés...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!