Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lehet úgy élni egy emberrel, ha büdösnek talál mindent és mindenkit?
A barátnőmnek extra érzékeny a szaglása, abnormálisan észleli a illatokat és a szagokat is. Pl. amikor számomra nincs se illat, se szag a lakásban, ő meg akar őrülni az undortól. Beleszippant a hálószobánkba: "büdös van, szellőztessünk". Büdösnek találja a számat folyton, a ruháimat, egyszerűen mindent.
Ez most hercegnő hiszti vagy létező betegség?
f/30
Menj el fogorvoshoz, és nézesd át a fogaidat.
Mondjuk, ha a szagod is taszító neki, az nem jó jel. Ha passzol a kémiátok, bármilyen érzékeny az orra, akkor is izgatónak fog találni. Ha meg nem, akkor fürödhetsz te bármennyit.
De nem csak velem van baja, hanem mindennel. Autóban ülve, tömegben, lakásban, más lakásában...bárhol! Undor fogja ez a szagoktól. Kb csak a természetben nem érez orrfacsarítóan büdöst, távol mindentől.
És nem tudom hogy ez most betegség vagy hiszti.
Jó szaglás jellemző a gyengénlátók körében. Ha ő ilyen, akkor biztos nem kamuzza.
A szájhigéniáról annyit, hogy nézessed meg nincs-e lyukas fogad, mert ha van, mindegy mennyit mosod, büdös lesz tőle.
Szerintem ez rögeszme. Ráadásul számomra bántó lenne ha folyton azt hangsúlyozná,hogy büdös vagyok.Egyébként sincs mindig alkalom arra,hogy fogat mossunk, esetleg egy rágóval lehet frissebbé tenni a leheletet.
Gondolom reggel ébredés után szellőztettek, tiszta ágyneműt húztok, tisztálkodtok. Az,hogy átmenetileg "szagok" vannak, az természetes,ezt nem lehet elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!