Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Velem van a baj, hogy arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy arra van igényem, hogy ha hazáérünk, beszélgessünk?

Figyelt kérdés

Nem pedig órákon át ülünk, ő nyomja az xboxot, majd miután mindennel megvan, fürdés stb, késő este megkérdezi, milyen napom volt, miket csináltam.

Oké, stresszes a melóhely, de azért na!

Másoknál hogy van?

2020. okt. 20. 19:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%
20: Szerintem eltér az értékrendünk. Meg azt is elhiszem, hogy 20 évesen még hajnalig beszélgetni kell egy 12 órás műszak után. 30 felett nekem annyira már nem megy ez, legalábbis nem minden egyes nap. Jah és (feltételezem, hogy veled ellentétben) én soha nem járok prostikhoz.
2020. okt. 20. 21:32
 22/28 anonim ***** válasza:
94%
Továbbra is túlzol és ferdítesz. Szerintem van átmenet a hajnalig tartó beszélgetés és a ledöglök a TV elé és senki ne szóljon hozzám között. Sajnálom, hogy te megelégszel ennyivel, attól még közel sem ez a normális.
2020. okt. 20. 21:46
 23/28 anonim ***** válasza:
95%
Bármikor bárhol szó van róla, hogy min csúsznak el a kapcsolatok, valahogy mindig oda lyukad ki a dolog, hogy a kommunikáció hiányán. Úgy látom nincs ezen mit csodálkozni.
2020. okt. 20. 21:55
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
A férfiak es nők kicsit máshogy működnek. A férfiak a napközbeni stresszt agykikapcsolással, a nők szociális akciókkal vezetik le. Az őskorban a ferfiak a tüzet nézték, ma az xboxot, a nők meg mar akkor is beszelgettek. Megoldani konzenzussal lehet, o beszelget veled egyet, sztan te meg hagyod jatszani. Mindenkinek amit akart.
2020. okt. 20. 22:02
 25/28 A kérdező kommentje:

Utolsó, ezt én is olvastam már, de mégis találkoztam már olyan férfival, akinek volt igénye a beszélgetésre.

Nem azt szeretném, h mint kötelező feladatot teljesítse a beszélgetést velem, hanem hogy neki is igénye legyen rám.

Mert hazáérni egy szar nap után és végre egy jót beszélgetni azzal, akit szeretünk (és önszántunkból választottunk) a legjobb és legfontosabb dolog.

Attól, hogy vannak ilyen faék férfiak, ne általánosítsunk. Egy jól működő kapcsolatban kommunikáció van!

2020. okt. 20. 22:17
 26/28 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is beszélgetésre lenne igényem, minthogy online, virtuálisan éljem életemet, mert az online élet sajnos egyenes út ahhoz, hogy az egyik ember a másiktól eltávolodjon, hiszen napi munka utáni beszélgetés fontos.
2020. okt. 21. 05:38
 27/28 anonim ***** válasza:
53%

#26 a beszélgetés a fontos... nem a napi munkáról történő beszélgetés. Az emberek többsége alkalmatlan arra, hogy ne keverje a munkát a kapcsolattal, pedig baromira nem egészséges. Ha két ember csak a napi munkáról beszél esténként, annak a kapcsolatnak sincs semmi értelme...

Az ilyen semmitmondó marhaságokra ott van Julikának a Gizike, akivel kibeszélhetik, hogy milyen hülye a főnök. A párod és/vagy családod nem a munkahelyi stressz levezetésére van kitalálva...

Nem azt mondom, hogy soha ne beszéljetek róla, de hogy minden nap az a téma, hogy a Jani most 77%-os hülye volt, tegnap 65%-os, holnap meg 93%-os lesz, az semmivel nem jobb, mint ha nem is beszélgetnétek, mert ez nem beszélgetés, hanem panaszkodás.

2020. okt. 21. 09:52
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk többnyire az a menetrend (én 22L ő 24F), hogy hazaérünk, cigizünk egyet közösen, közben beszélgetünk a napunkról (de napközben is írunk néha, ha valami említésre méltó történik), ez nagyjából 5-10 perc, utána chillezünk 1-másfél órát. Neki is szüksége van rá, nekem is. Ő zenét vagy podcastot hallgat, én nézem a sorozatomat vagy játszok kicsit a gépen. Utána vacsizunk, közben is beszélgetünk. Utána beülünk közösen sorozatot nézni, ami közben szintén beszélünk ha van téma. Aztán fürdés és irány az ágy. Az ágyban is többnyire minden este beszélgetünk még, vagy videót nézünk ami mindkettőnket érdekel.

3 éve vagyunk együtt, mindig sokat beszélgettünk. De nálunk közrejátszik, hogy zenében, filmben, sorozatban, politikában, tudományban, gyakorlatilag minden témában hasonló az ízlésünk / véleményünk, tehát van, hogy fél óráig arról beszélünk, hogy mit főzzünk a hétvégén, aztán van, hogy kifejtjük a technológia fejlődésének pozitív és negatív hatásait a társadalomra. Tök változó, én imádom, hogy mindig van téma.

Ez egy ilyen "átlag" nap, de van, hogy annyira lefárasztott minket a meló, hogy hazaérünk és cigi után mindketten elvonulunk, ő a hálóba, én a nappaliba és csináljuk a dolgunkat. Nem vagyunk összenőve, de én is úgy gondolom, hogy egy egészséges párkapcsolatban tudtok beszélgetni mindenféle témáról. Ha pedig csönd van, az sosem kínos.

2020. okt. 22. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!