Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Velem van a baj, hogy arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy arra van igényem, hogy ha hazáérünk, beszélgessünk?

Figyelt kérdés

Nem pedig órákon át ülünk, ő nyomja az xboxot, majd miután mindennel megvan, fürdés stb, késő este megkérdezi, milyen napom volt, miket csináltam.

Oké, stresszes a melóhely, de azért na!

Másoknál hogy van?

2020. okt. 20. 19:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%
Igazad van, hogy erre lenne igényed, amúgy meg semmi értelme egy társasa magányban lenni.
2020. okt. 20. 20:43
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
Nincs veled semmi baj, a pasid egy korcs. A normális emberek szoktak beszélgetni munka után otthon, megkérdezik mi történt a másikkal, meghallgatják egymást. Ott vannak egymásnak minden téren. Aki ennyire nem képes, az ne legyen kapcsolatban, mert akkor neki csak egy lyuk kell, nem az egész nő.
2020. okt. 20. 20:56
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ. Történt valami említésreméltó aznap? Arról kissé fölöslegesnek érzem beszélgetni, hogy most épp 4 karika felvágottat sikerült reggelizni a szokásos 3 helyett, vagy hogy a melóhelyen épp elfogyott a ballonos víz. Nem minden nap lesz eseménydús és akciófilmbe illő az életben!
2020. okt. 20. 21:05
 14/28 A kérdező kommentje:
Ő úgy gondolta, hogy ha kijátszotta magát, jön hozzám. (És én abban a pillanatban rendelkezésre állok, mert nyilván ez a nő dolga... Ja, nem)
2020. okt. 20. 21:06
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
Szánalmasak ezek a mai "kapcsolatok". Dugnak meg "jól megvannak" oszt annyi. El nem tudom képzelni, hogy olyan férfival legyek kapcsolatban aki nem a barátom, akivel mint barátok nem tudunk funkcionálni. Persze elismerem nem egyszerű ilyet találni. De hogy is lehetne, hisz már az első randin dugás van. Megismerni a másikat vagy valami? Ááááá. Szánalom, nem tudok erre jobb szót.
2020. okt. 20. 21:08
 16/28 anonim ***** válasza:
32%
15: A barátaiddal mennyit beszélsz? Órákon át minden nap arról, hogy kék az ég? Vagy csak hetente 1x összefuttok? Na ugye....
2020. okt. 20. 21:10
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha aznap épp nem történt semmi nagy sztori, akkor is szerinted normális hogy nem beszélgetnek egymással nap végén semmit se? Minden ember beszél egymással, ha másról nem akkor a vacsiról és hogy milyen krva finom az a párizsi. Maximum leülnek együtt és filmeznek, arról is lehet dumálni azért menetközben kicsit. Ti hol éltek emberek néhányan?! Remélem az ilyeneknek nincs kapcsolata..

Teljesen betegek vagytok, elképzelem ahogy az ilyen emberek haza érnek, ledöglenek a kanapéra és hozzá se szólnak a másikhoz. Minek az. Csak a társad, a szerelmed, házastársad.. ugyan már. Mint az ősemberek.

2020. okt. 20. 21:11
 18/28 anonim ***** válasza:
12%
17: Én meg azt nem értem, ha valaki a másiktól várja, hogy 0-24-ben legyen szórakoztató, kreatív, legyen témája MINDIG MINDENRŐL mert ha nem, akkor jönnek az ilyen kérdések.
2020. okt. 20. 21:15
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem azt várom el, hogy szórakoztató legyen, hanem hogy neki is igénye legyen beszélgetni, társalogni. Velem.

Ok, ha nincs, nincs, de akkor minek erőltetjük?! Csak azért mert kell egy nő a sarokban díszelegni?? És ő tényleg ezért megy bele egy párkapcsolatba, hogy aztán így éljen??

2020. okt. 20. 21:24
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért kell ezt így kiforgatni 17-es. Nem kell folyamatosan mindenről beszélni, de alapvető tisztelet, hogy ha a másiknak mondandója van akkor meghallgatjuk egymást. Ha meg nem érdekel a párod mondandója akkor minek vagy vele? Járj prostihoz azzal nem kell beszélgetni. Jah az nem rakja elég a zabád amíg te a tököd vakarod a kanapén az xbox-oddal. Bocs, hova is gondoltam.
2020. okt. 20. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!