Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy arra van igényem, hogy ha hazáérünk, beszélgessünk?
Nem pedig órákon át ülünk, ő nyomja az xboxot, majd miután mindennel megvan, fürdés stb, késő este megkérdezi, milyen napom volt, miket csináltam.
Oké, stresszes a melóhely, de azért na!
Másoknál hogy van?
A "baj" az eléggé szubjektív.
Igazából a nők döntő többsége épp ilyen közléskényszeres, szájmenéses pióca, mint te, úgyhogy ez normálisnak számít.
Ugyanakkor viszont a férfiak döntő többségét ez meg k-rvára idegesíti, és próbálnak ez elől menekülni minden eszközzel - van, aki XBox-ozik, van aki Playstation-özik, van, aki kocsmázik. Ez is normális.
Én is szeretek kicsit csendben leereszteni a munka után. Viszont nem ilyen formában, hogy teljesen utolsó helyre rakjam a beszélgetést. Sőt. Hazaérünk, nagyjából elmeséljük a napunkat, és csak utána jön a csendes lazulás.
n
Nálunk a sorrend: haza jön, akkor enni kell, közben beszélünk, majd betelepszik a szobába ahol kezibe kerül a telefon és fontos tiktok videókat kezd el nézni kb estig. Néha leteszi kemény 5 percre. Aztán folytatja.
Ez mindennapos már. Semmivel nem foglalkozik itthon ha teheti. Sokszor nyomom én is mellette a telefont unalomból vagy elmegyek fürdeni egy jó fél órát. Nincs kedvem úgy hozzá bújni sem, hogy közben akkor is a telefont lesi.
Csak lesünk egymás mellett... Kiábrándító. Amióta letöltötte a tiktokot, szerintem még többet lesi mint előtte a telefont.
Talàn el kellene gondolkozni, hogy miért vàlasztja a konzolt helyetted.
Csak javaslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!