Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miről beszélgessek vele?
Figyelt kérdés
Nagyan tetszik nekem egy lány elhatároztam magam hogy oda megyek hozzá de nem tudom miről beszélgessek vele. Lesz ami lesz nem örlödök már tovább csak nem tudom miről beszélgessekvele.2020. szept. 1. 19:52
1/2 anonim válasza:
Deviza árfolyamok alakulásáról.
2/2 anonim válasza:
Ezért jó egyetemistának lenni, analízisről lehet beszélgetni, mert úgyis lesz belőle zh. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!